Klasa: Tancerz Ostrzy
Wysłany: Pią Maj 02, 2008 9:25 am Podanie Kilien
Witam... Nie muszê chyba t³umaczyæ po co akurat tutaj piszê wiêc od razu przejdê do sedna sprawy... Chc±c doj¶æ do Klanu Motywuje to chêci± pomocy 2 osoby, nie koniecznie tylko dla tego bo to jest w regulaminie... Z natury jestem bardzo pomocnicza, a ¶mieræ moja w imiê zasad b±d¼ wroga jest mi normalna... Kiedy¶ na pocz±tku swoich 5 minut nale¿a³am do pewnego bractwa, teraz jestem ju¿ sama... Nie posiadam ¿adnych wrogów ani przyjació³ a tym bardziej nie sprawiam problemów... Tajniki Wojny nie s± mi nieznane... Czego oczekuje od klanu? Intensywnych rozmów na klanowym oknie, bo zamierzam du¿o tam wprowadziæ... Do CWH zamierzam wrzucaæ wszystkie materia³y oraz co tydzieñ sk³adke lvl 2x Adena... Od was oczekuje zrozumienia w chwilach kiedy bêdê potrzebowaæ pomocy... Chocia¿ rzadko to siê zdarza...
- imiê/nick na IRC - Nie posiadam, nie potrzebuje...
- czêstotliwo¶æ grania - Ka¿dy wieczór oraz rano w weekendy
- profesja/planowana profesja - Tancerz Ostrzy/Jeszcze my¶lê nad tym
- poziom - Aktualnie 52
- wiek realny - W tym roku Dostanê Dowód Osobisty...
w sumie sie kobieca reka przyda w MG tym bardziej bd. ZA. z tym wrzucaniem matsow to jest ranking od tego. sprzet moze pozyczac az sobie zmontuje wlasny;p
_________________ Nie składaj fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu... Ani żadnego innego. Amen.
Nie ma mamy Erony ani taty Fararra ale jest wujek Nitrax
wstepnie na NIE po 1 nie wypisalas w jakich klanach bylas po 2 jakie to sa te 2 osoby po 3 jakim cudem wbilas 52 w NG?po 4 zdjecie z RL xD
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Klasa: Tancerz Ostrzy
Wysłany: Pią Maj 02, 2008 12:30 pm
Zosta³em zaproszony na forum Allseron przez osobê Z³y_Dziad
Na forum allseron doda³em tak± wiadomo¶æ w dziale rekrutacji:
Cytat:
Imiê: Kilien
rasa: Mroczna Elfka
profesja: Tancerka Ostrzy
krag: x 52 Aktualnie
uzbrojenie: Brak, oddane przy odej¶ciu od klanu...
cechy : Aktywna gra, bezproblemowo¶æ, lojalno¶æ, wiedza na temat gry, klimatyczno¶æ, wspó³praca, i Wiele Innych pozytywnych...
Co¶ o Sobie: No có¿ jestem aktywnym graczem który powróci³ do ¶wiata po d³ugiej przerwie... Zamierzam wykorzystaæ swoj± wiedzê i znajomo¶æ zaawansowanej gry do wykonywania celów w grze... Przez d³ugi okres czasu gra³em na retailu na serwerze Lionna jaki¶ czas temu... W Zamian za szanowanie i zrozumienie dam od siebie wszystko...
Wszystkie oferty proszê na prywatne wiadomo¶ci...
Ponad rok temu nale¿a³em do klanu Sanktuarium... Odda³em swój ekwipunek i przesta³em graæ przez powody osobiste... Teraz powracam aktywnie do gry... Dlatego szukam porz±dnej rodziny...
w czym wy widzicie problem? ze zlozyl/a podanie do bd ZANIM napisal/a tutaj? przeciez to nie jest zabronione, to chyba oczywiste ze od razu nie bedzie mial/a wyklarowanych pogladow nt klanow i tego gdzie chce nalezec. one nie byly napisane jednoczesnie, w podaniu do BD wyraznie napisal/a ze rezygnuje, wiec ja kompletnie problemu nie widze.
ZA
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Klasa: Aeore Healer
Wysłany: Pią Maj 02, 2008 1:29 pm
Chodzi³o mi raczej o:
jak sie na siegu jest gada z innymi i rb bije to ciezko odpowiadac . Mowilem zajety jesem odpowiedzialem na to co chciales . Czy dostaniesz sprzet odpowiedzialem wszystko w swoim czasie
W ka¿dym razie ludzie z MG i lider niech decyduj±.
nie, nie dostaniesz od nas sprzetu jesli dalej chceszprzyjsc do nas to jestem ZA;]
W grze Female a w ¿yciu Male tylko ¿e jak mówiê jako postaæ no to piszê jako female Smile kwestia przyzwyczajenia do postaci Smile Nie ¿e jestem jaki¶ inny XD
_________________ I am the second.
Alone in a faceless crowd.
A human caught,
in monochrome dreams.
I scream to wake up.
My voice drowns deep underground.
Only the dead can hear me.
See me!!
------------------------------------------
old RO aka ChaOs
Na nie - raz piszesz na forum jak laska, raz jak gosc. Jak tak sie zapominasz w grze, to masakra. Chyba ze podanie tez skads przekopiowales. My na klanowym nei dyskutujemy, bo nie ma czasu, by to czytac potem. Zwlaszcza podczas koksu. Doswiadczenia nie masz, a 40 lvl to kazdy robi w 2 tygodnie. Zdjecia z reala nei wrzucaj.
PRZECIW
PS> koksilem jzu z taka laska 35lvl, ktora w polowie koksu raptem zaczella mowic jak gosc, bo sie zapomniala. Myslalem, ze pawia puszcze.
Ostatnio zmieniony przez Haxedeus Sob Maj 10, 2008 10:43 am, w całości zmieniany 1 raz
z braku zainteresowania postaci zamknac temat prosze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum