Klasa: Glad 75 / SH 4x
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 5:31 pm Demirion
Witam
Pewnie wiekszosc mnie juz spotkala na szlaku, jesli nie to jestem Demirion -Gladiator75/BladeDancer4x , wrocilem po 3 miesiecznej przerwie i dlugim namysle postanowilem do Was przylaczyc(za duzo razy dostalem od Was w dupe na polu walki, wiec wole przylaczyc sie do silniejszych:) ).
Z RL jestem Wojtek, mam 23 lata i jestem studentem politechniki slaskiej, niektorzy moga mnie kojazyc z ostatniego zlotu w krakowie.
Czego oczekuje? Dobrej zabawy, wspolnego koxu i pvp.
Co moge wniesc? Napewno troche humoru, moja lojalnosc wobec zwierzchnikow i reszty klanu, moge poklimacic przy potku w Godd:) i troche pktow honoru na fragach z Chimaru!
Pozdrawiam
Demirion
Klasa: dominator/arcymag/silver ranger
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 6:25 pm Re: Demirion
demirion napisał/a:
Witam
wrocilem po 3 miesiecznej przerwie i dlugim namysle postanowilem do Was przylaczyc(za duzo razy dostalem od Was w dupe na polu walki, wiec wole przylaczyc sie do silniejszych:) ).
hehehe
nie ma to jak wazeliniarstwo
podanie ogolnie good
screen i masz moje "za" :p
_________________ GREENPOWER "Idąc cmentarną aleją, szukam Ciebie, mój przyjacielu! Odszedłeś, bo byłeś słaby, jak suchy liść..."TSA - 51
Klasa: Aeore Healer
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 6:52 pm Re: Demirion
demirion napisał/a:
po dlugim namysle postanowilem do Was przylaczyc(za duzo razy dostalem od Was w dupe na polu walki, wiec wole przylaczyc sie do silniejszych:)
To jak to jest ? Najpierw idziesz do Chimaru, a potem do KG, bo kto¶ Ciê du¿o razy zabi³ na wojnie ? Co pomy¶l± o Tobie starzy klanowicze, czy nie przeszkadza Ci to, ¿e w ich oczach mo¿esz stac siê jeban± Dziw± ? Czy jeste¶ mongolskim szpiegiem ? A mo¿e nie stanowimy juz wyzwania i transferuj± do nas takich Demirionow, ¿eby zachowac na serwerze chocia¿ odrobinê balansu ? Wiêcej teorii spiskowych w nastêpnym odcinku. Do zobaczenia !
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 7:27 pm
W Chimaru bylem ze wzgledu na Paulusa i Naiba bo znam ich z RL, nie, niejestem szpiegiem i nikt mnie dla balansu tu niewyslal. Pozatym ja sie tez na sile niewpycham nigdzie i jesli mi cos niepasuje tak jak to bylo w chimaru to sie z tamtad wynosze.
Arvael napisz mi co to znaczy Mietkie podanie?
Niewiem czy oczekujesz odemnie laurki czy historii mojej pastaci na 14 stron?
Ostatnio zmieniony przez demirion Wto Maj 20, 2008 7:31 pm, w całości zmieniany 1 raz
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Arvael napisz mi co to znaczy Mietkie podanie?
Niewiem czy oczekujesz odemnie laurki czy historii mojej pastaci na 14 stron?
Kilka zdan na krzyz. Mogles troche bardziej rozpisac, ale tez nikt nie karze Ci pisac historii postaci na 14 stron. Nie przeskakuj z jednej skrajnosci w druga. Zreszta porownaj to podanie do tych, ktore sa skladane do Chimarum z ktorego uciekles.
Mam pytanie: jesli KG zacznie przegrywac wojne to znowu zmienisz strone ? Wkoncu wygodniej jest byc po stronie wygrywajacej...
Weriond [Usunięty]
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 8:15 pm
Przeciw za zdanie:
demirion napisał/a:
za duzo razy dostalem od Was w dupe na polu walki, wiec wole przylaczyc sie do silniejszych:)
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 8:40 pm
Nienapisalem ze odszedlem z Chimaru z powodu wojny i tego ze tam w dupe dostaje i niezmienie strony jezeli zaczniecie przegrywac. Szukam normalnego klanu gdzie bede mogl normalnie grac w normalnym towarzystwie. Owszem jestescie jednym z mocniejszych klanow dlatego tez chce do was dolaczyc.
Z³y Dziad mówi: zjebane podanie, dziwna motywacja do bycia w KG. Ale wierze Divie i dlatego jestem ZA. Paulus i Naib tez mog± wpa¶æ lubiê ich za fajne walki.
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum