Klasa: Spellhowler
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 4:24 pm Teveriel
Podanie do MorGurth.
- nick [najlepiej ircowy]: vangoth w grze: Teveriel
- co¶ o sobie: Mam na imie Bartek, mam 18 lat, mieszkam w Warszawie. Na Allku gram od ponad 2,5 roku.
- co¶ o swojej postaci: Spellhowler 75 lvl, wcze¶niej by³em rok w GothicSlayers, ale opu¶ci³em ten klan, gdy¿ to ju¿ nie ten klan, do którego do³±cza³em. Mimo to bardzo lubiê i szanujê ten klan. U nich siê wychowa³em tak na prawdê i nauczyli mnie zupe³nie innego podej¶cia do tej gry, za co im dziêkuje. Nie zamieszczam opowiadania ¿adnego, czy historii postaci, bo wiem, ¿e ma³o komu siê chce to czytaæ. Podanie musi byæ konkretne.
- motywacja wst±pienia do naszego sojuszu: Chcê do³±czyæ do Was, poniewa¿ jak mój poprzedni klan istniejecie na tym serwerze bardzo d³ugo. I jako¶ zawsze mnie do Was ci±gnê³o. By³em ju¿ kiedy¶ przez krótki okres czasu, tylko, ¿e orkiem w HordzieKaran, lecz mia³em ma³± absencje w grze, a klan zosta³ rozwi±zany.
- czego oczekujesz: W sumie sk³adaj±c podanie do MG, wiadomym jest, ¿e chce siê skoxaæ, po to, ¿eby móc pó¼niej wspomóc szeregi Karan.
- co mo¿esz sam wnie¶æ: Napewno mogê wnie¶æ swoje nietuzinkowe poczucie humoru i chêæ pomocy innym (tak wiem, ka¿dy pisze to samo ;/)
Link do komnaty: http://img384.imageshack....hot00002hf6.jpg
Postacie: Morik - kowal 53 lvl - bez klanu
Dimelia - Warrior 24 lvl - bez klanu
Langard - Fighter 14 lvl - bez klanu
Kowalem kiedy¶ przez troche czasu gra³em, pozosta³e dwie to secondy robione jaki¶ czas temu z nudów.
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
ZA wkoksaj sobie w MG 76 ewentualnie 77 i wibjaj do nas
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Klasa: Spellhowler
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 9:02 pm
Jak na razie widzê, ¿e wiêkszo¶æ jest za. Tak jak Vakro napisa³, chcia³bym wbiæ ten 77, ¿eby cos zdzia³aæ w starciu z takim jebanym duchem, dlatego podanie do MG z³o¿y³em.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum