Chcê wst±piæ do MG, po to by pó¼niej zasiliæ szeregi KG. Moj± przysz³± profesj± bêdzie kociarz, wiêc na pewno siê przydam. W l2 gra³em ju¿ 2-3 lata temu. Gram tylko t± postaci± / kilka h dziennie.
Z³y Dziad mówi: ZA. Niech skoksa 58 i przechodzi do KG, a im szybciej bêdzie w MG tym wiêcej repów dostaniecie. Sarndil robie ta postaæ na moj± pro¶bê.
pzdr.
Sarndil wklej linka do foto komnaty ¿eby mieli wgl±d wszyscy, ja ju¿ otrzyma³em na maila komnatê i wszystko wygl±da porz±dku.
Osobiscie podanie ewidentnie do odrzucenia, wez napisz cos wiecej o sobie, gdzie grales itp, wrzuc to zdjecie komnaty to pomyslimy (nie jestem na PRZECIW tylko dlatego ze gadales z Kodurnem:) )
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Rozbawi³e¶ mnie okrutnie kolego Mam napisaæ, ¿e nazywam siê Micha¶ i poza l2 lubiê graæ na akordeonie ?^^ Je¿eli nie rozumiesz mojej ironii to odsy³am do archiwum podañ.
PS: Nie chcê siê k³óciæ ale imo takie podanie jest krótkie zwiêz³e i na temat, nie wzbudzaj±ce ¶miechu jak te poprzednie.
Screen z komnaty : http://komnata.latwy.pl
(Screena nie do³±czy³em na pocz±tku bo pad³ wtedy serwer i dlatego jest dopiero teraz)
Stare postacie kasuje, zostaje szaman 35 i kleryk 29. Gra³em na privach high i low, a potem tylko na alku.
Dlaczego KG ?
Nie macie ¿adnego kota, nie lubiê duchów. No i pro¶ba Kodurna.
Ostatnio zmieniony przez Agrakh Nie Cze 08, 2008 11:50 am, w całości zmieniany 1 raz
ooo, jaki cwaniak, moze jeszcze wyrzygaj sie na srodku, bo po co przestrzegac zasad ktore sa zapisane w temacie na temat tego jak pisac podania?
mam gdzies to ze chcesz byc kociarzem, to podanie jest zalosne, a post wyzej to juz po prostu dno. myslisz ze takim podskakiwaniem zapewnisz sobie miejsce w klanie? zarty sobie stroisz chyba.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
- co¶ o swojej postaci: klasa [najlepiej pe³nym zdaniem bo s± ro¿ne t³umaczenia], planowana profesja, krótka historia [ot taki dodatek sk±d sie wzi±³em itp], jest
( Warlock , od Kodurna )
- motywacja wst±pienia do naszego sojuszu: jest ( Kodurn )
- czego oczekujesz: jest ( KG klan pvp )
- co mo¿esz sam wnie¶æ: jest ( Jedyny kociarz )
Cytat:
PS: Nie chcê siê k³óciæ ale imo takie podanie jest krótkie zwiêz³e i na temat, nie wzbudzaj±ce ¶miechu jak te poprzednie.
Klasa: Aeore Healer
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 2:23 pm
Je¶li nie chc± go w MG, to mo¿e lepiej we¼miemy go My ? Nie znam kolesia, wiêc ciê¿ko cokolwiek powiedziec, ale jak dla mnie rekomendacja Kodurna to du¿y + my¶lê wiêc, ¿e mogliby¶my siê nim zaopiekowac i zadecydowac za jaki¶ czas.
We¼my go bo mo¿e nam jeszcze pkt w akademii daæ a pó¼niej pójdzie do klanu i na pewno wykoksa siê go bo chodzicie suby koksaæ przecie¿. Jak Weriond go nie chce to nie.
_________________ Kaeen - SWS/Destro
Ostatnio zmieniony przez Kaeen Pon Cze 09, 2008 8:08 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum