Wysłany: Nie Cze 08, 2008 9:17 pm Venar prosi uni¿enie o akceptacjê.
Witajcie wszyscy!
Mój nick to Venar.
Chcia³bym do³±czyæ do klanu MorGurth, gdy¿ mój kolega jest jego cz³onkiem (Alakar- znamy sie z reala). Aktualnie posiadam Spellhowlera na 40 krêgu, sprzêtowo wspomaga mnie w³a¶nie Alakar.
Na pewno przyjdzie wam na my¶l co mogê wnie¶æ do klanu. Otó¿ na pewno do³o¿ê do, jak my¶lê sporej ju¿ puli, du¿o dobrego humoru. Jestem tak¿e bardzo lojalny, wiêc nie musicie siê obawiaæ z mojej strony szpiegostwa, lub tym podobnych.
Na moim koncie jest tylko ta postaæ, licz±c ludzkiego fightera bêd±cego w stanie kasowania. Po prostu stworzy³em go z ciekawo¶ci. Venar to moja pierwsza postaæ w Lineage 2 i nigdy nie gra³em wcze¶niej. Je¶li czego¶ nie wiem, pytam siê Alakara, jednak oczywi¶cie nie zawsze jest online, wiêc je¶li mnie przyjmniecie zawsze bêdê móg³ znale¼æ odpowied¼ na nurtuj±ce mnie pytanie.
Teraz co¶ o mnie: Koñczê w tym roku lat 16 i wcale siê tego nie wstydzê. Potrafiê dostosowaæ siê do ka¿dej sytuacji. Problemów z nauk± nie mam (¶wiadectwo z paskiem na koniec 3 gim.) To chyba tyle co powinni¶cie wiedzieæ.
O czym¶ zapomnia³em? Chcecie wiedzieæ co¶ wiêcej? Piszcie
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 9:23 am Re: Venar prosi uni¿enie o akceptacjê.
Venar napisał/a:
Koñczê w tym roku lat 16 i wcale siê tego nie wstydzê. Potrafiê dostosowaæ siê do ka¿dej sytuacji. Problemów z nauk± nie mam (¶wiadectwo z paskiem na koniec 3 gim.) To chyba tyle co powinni¶cie wiedzieæ.
SH swietna profesja mam do niej sentyment(ale teraz lepiej jakbys uka albo tytana robil:) )
za to co zacytowalem amsz u mnie +, gdy doszedlem do MG mialem 15 lat i caly sojusz mnie za to tepil(oraz za to ze nie umialem trzymac jezyka za zebabi, gdy widzialem ewidentna glupote niektorzy dalej mnie za 1 i 2 tepia ale inni sie do mnie przekonali:) )takze gitara tez sie nie wstydze wieku i tez mam pasek na koniec 3 klasy^^
kolejny + za to ze nas nie zdradzisz liczy sie kazdy zo³nierz ktory jest pewny, pomimo tego ze jestes nowy w L2 i pomimo tego ze rowniez nie lubie pod wieloma wzgledami alakara(chociaz jako caloksztalt nawet spoko jest) to jestem na ZA
czego chce? zdjecia komnaty oraz nie przeprowadzac sie:P ale to juz inna bajka
V.
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Ostatnio zmieniony przez V Pon Cze 09, 2008 9:24 am, w całości zmieniany 1 raz
Przeciw, alakar to buc, wiec pewnie i ty jestes bucem.
Wyci±gasz pochopne wnioski i szybko oceniasz ludzi.¯ycie Ciê jeszcze niczego nie nauczy³o? Mo¿e czas dorosn±æ? Nie jestem, i nie bêdê ch³opczykiem do bicia i poni¿ania.
ashi napisał/a:
Przeciw - odnoszê wra¿enie, ¿e Alakar powiedzia³ mu jak± fajn± farm± jest MG a do KG i tak nie pójdzie i nie pomo¿e nam w przysz³o¶ci.
To pozostawiê bez komentarza.
Byæ mo¿e w³a¶nie zyska³em sobie 2 nieprzyjazne mi osoby, ale nie zgadzam siê z nimi w 100%.
Klasa: dominator/arcymag/silver ranger
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 1:43 pm
heh...
Venar napisał/a:
Wyci±gasz pochopne wnioski i szybko oceniasz ludzi.¯ycie Ciê jeszcze niczego nie nauczy³o? Mo¿e czas dorosn±æ? Nie jestem, i nie bêdê ch³opczykiem do bicia i poni¿ania.
moze to ciebie jednak nie nauczylo? moze czas najwyzszy nabrac do siebie i wszystkiego wiekszego dystansu
Venar napisał/a:
To pozostawiê bez komentarza.
Byæ mo¿e w³a¶nie zyska³em sobie 2 nieprzyjazne mi osoby, ale nie zgadzam siê z nimi w 100%.
Reszcie dziêkujê za zainteresowanie moj± pro¶b±.
nie... nie ma tak lekko
wrogow sobie nie narobiles. w kg nie ma wrogow :p ta gra to mmo - bez wspolpracy z innymi niewiele zdzialasz
bo ja to wogole nie lubie: <wkleja clan liste> fara, koda, ahriego, erony, xora, isena, kae, v, xal, kora, hro, fen, itd itd itd
wogole to was wszystkich nienawidze!
ogolnie lolek jest uparty. podoba mi sie charyzma. nawet jestem za.
i co najwazniejsze ta wymiana zdan mnie rozbawial
_________________ GREENPOWER "Idąc cmentarną aleją, szukam Ciebie, mój przyjacielu! Odszedłeś, bo byłeś słaby, jak suchy liść..."TSA - 51
Ostatnio zmieniony przez Xardus Pon Cze 09, 2008 1:43 pm, w całości zmieniany 1 raz
Wrogów nie narobi³e¶ sobie i tak ³atwo sobie ich nie narobisz. Helka nie s³uchaj bo sam jest bucem
Prawda jest taka ¿e w MG siedz± ludzie, którzy ciesz± siê, ¿e maj± ch i spokój. Jak duchy wypowiedzia³y wojnê MG to w ciul osób od razu zwia³o. Nie przypominam sobie aby od d³u¿szego czasu kto¶ przeszed³ z MG do KG a w³a¶nie po to MG jest - ma szkoliæ przysz³ych wojaków, którzy bêd± walczyæ a chyba nie do koñca tak jest. Tak wiêc moje podejrzenia nie s± bezpodstawne, spójrz choæby na wypowied¼ Voghtrina. Jeste¶ w stanie powiedzieæ, ¿e wykoksasz siê na 6x-70 i pójdziesz do KG?
_________________ Kaeen - SWS/Destro
Ostatnio zmieniony przez Kaeen Pon Cze 09, 2008 8:05 pm, w całości zmieniany 2 razy
Weriond [Usunięty]
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 10:22 pm
ashi napisał/a:
Jeste¶ w stanie powiedzieæ, ¿e wykoksasz siê na 6x-70 i pójdziesz do KG?
Nie musi. Bêdzie chcia³ zostaæ to nikt go do ¿adnego przechodzenia nie zmusi, a ja o wiele chêtniej przyjmê osob±, która postanowi w MG zostaæ.
A czy przypadkiem wczesniej nie bylo mowy o tym, ze my czlonkowie MG mamy wybor czy chcemy wojowac czy tez zostajemy w MG i wolimy spokojnie sobie siedziec? Z kazdego miesa na wojne nie zrobicie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum