Postaæ:
Muradin - BH 44 lvl, co wiêcej? ¦wiat siê krêci w okó³ adeny
Foto:
http://img370.imageshack....88329855tw2.jpg
Pirue - w drodze na AW, taki mój kaprys kiedy¶.
Eiluvial - w drodze na SH, postaæ siostry...
Arnika - próba stworzenia spoila przez siostrê.
(siostra ju¿ nie gra, a jej postacie s± do mojej dyspozycji )
Dlaczego Wy:
Dawno temu jeszcze za czasów C1 gra³em na allseronie. Nale¿a³em do ma³ego klanu kilku znajomych. Z czasem wykruszyli¶my siê i odeszli¶my. Ca³y dobytek zostawili¶my tym, z którymi co¶ nas ³±czy³o.
Z tamtych czasów zosta³o mi kilka obrazków.
http://img403.imageshack....29517173qe7.jpg
Gotrek, pamiêtacie go? Jeszcze w zbroi D.
http://img262.imageshack....59336637fx1.jpg
Mo¿e kogo¶ kojarzycie? Kalvedtha widzia³em nawet... to ta sama osoba?
http://img518.imageshack....27202581jk4.jpg
Wielki turniej zdominowany przez lagi
I jeszcze wiele wiêcej... ale wracaj±c do senda sprawy.
Na próbe powrotu do ¶wiata Allseronu wybra³em Was, bo jeste¶cie star±, znan± i sprawdzon± mark±. Nie kolejnym klanem powsta³ym wczoraj.
Oczekiwania:
Ludzi do wspólnych polowañ, do poznania nowych rzeczy wprowadzonych wraz z nowymi kronikami (seven signs? katakumby?).
W³asny wk³ad:
Poza postaci±? Moj± w³asn± osobê, trochê humoru, trochê "¶wie¿o-starej" krwi.
Od razu zaznacze, ¿e jestem osob± pracuj±c±. Nie spêdzam w grze 4h dziennie codziennie. Oczywi¶cie zdarzaj± siê takie sytuacje (jak np teraz - jestem na L4 ). Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e wcale mnie nie bêdzie (co bêdê zg³asza³, gdy¿ praca wi±¿e siê czasem z delegacj±).
Uwa¿am, ¿e jest to dobry okres na sprawdzenie siebie nawzajem.
Trochê siê rozpisa³em... na koniec: raczej widzê siê w klanie MorGuth - krasnoludy nie s± urodzonymi pvp'owcami
Klasa: tak
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 12:06 pm
No prosze, stara gwardia. Napisz jeszcze ile lat ma siostra i zamiesc jej zdjecie. Tonym sie nie przejmuj bo ma 16 lat.
Imie pewnie ci zmienia
ZA (ze wzgedu na dawne czasy)
Ostatnio zmieniony przez Xorlarrin Czw Cze 12, 2008 12:07 pm, w całości zmieniany 1 raz
a tak imie
Specjalnie mi siê nie widzi zmienianie go, jak do tej pory nikt sie nie przyczepi³ do tego. Nie dosta³em ani jednego ostrze¿enia. Zmieniê, kiedy takowe dostanê od GM ;]
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 1:13 pm
Hehe, pamiêtam jeszcze wiêkszo¶æ postaci. Szkoda, ¿e nie by³o szerszego screena, sta³em zaraz obok Acera, a po 10 sekundach Heniu pu¶ci³ tempesta i wybi³ pó³ areny. Wydaje mi siê, ¿e nawet Twojego krasnoluda pamiêtam. Nie wiem tylko, czy dobrze. W jakim klanie by³e¶?
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
"Lee
By³em w klanie Gwynbleidd, kilku znajomych ot co (w tym kowal Havamal który zosta³ na allku po rozpadzie naszego klanu i Sib - który odszed³ od nas by do³±czyæ do KG bo za ma³o mu by³o emocji , moze kojarzycie?)
"Weriond
Kojarzê Muranda Ja na forum allka mam login Piruet, w ¿aden sposób nie jestem powi±zany z postaci± Muranda.
Zdjêcie siostry bêdzie, jak na forum powstanie temat: zdjêcia naszych sióstr (i rzecz jasna zostane na tym forum )
Weriond [Usunięty]
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 11:42 am
Proszê zg³osiæ siê w grze o dodanie: Weriond lub Arveth
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum