Mam na imiê Robert, mieszkam w Kozienicach (80km od warszawy na po³udnie), mam 16 lat. Zwykle pos³ugujê siê nickiem Zap. Do l2 wkrêcili mnie kumple, którzy tak¿e graj± na Allseronie ale w ró¿nych klanach, wiêkszo¶c jednak w AlterAldeonie. Osobi¶cie nie pasuje mi jednak taki styl gry jaki oni prowadz± (ci±g³e wojny, bynajmniej na moim krêgu) dlatego MG tak mnie przyci±gne³o... A tak poza tym to jestem zwyczajnym go¶ciem
O postaci:
Moja g³ówna postac, jak widac na zrzucie z komnaty to Glor - Ork niszczyciel na 42 krêgu. Có¿... pierwsz± postaci± by³ Ike ale sztyleciarz mi nie podpasowa³ i na 21 krêgu go porzuci³em tworz±c Glora. Gra mi siê nim wy¶mienicie i nie mam zamiaru go zmieniac.
Moje oczekiwania:
Przede wszystkim chcia³bym miec z kim pogadac, pokoksac i powalczyc bo jak dobrze wiemy gra w pojedynkê to nie ciekawa zabawa.
Co wniosê:
Oczywi¶cie pomoc w miarê moich mo¿liwo¶ci, szarki pieni±dze czy inne rzeczy. Nie mam usposobienia nerwowego i nie wprowadzam buntu, potrafiê siê dostosowac do regu³ bardzo szybko.
no i jako grafik fundujê ka¿demu fajny avatar/sygnê (hehe, ¿eby nie by³o ¿em sztywniak... jako¶ nigdy nie lubi³em pisac podañ )
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 1:16 pm
Grafik siê Wam zawsze przyda.
To jak z tym avatarem?
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 1:25 pm
My¶l przewodnia: F1. Masz szansê popisaæ siê pomys³owo¶ci± i talentem. ¯eby by³o ciekawiej materia³y sam znajd¼, o nie raczej nie trudno.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Klasa: BD SH SE
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 2:12 pm
Forum Allseron:
Cytat:
Zale¿y mi na klanie, który nie olewa³by cz³onków, ma CH i na takim, który mo¿e zaoferowac sprzêt (w chwili obecnej potrzebuje tylko sztyleta z hsr haste do koksu...)
Lekko nie bedzie, ale co¶ mo¿e sie wymy¶li ;]
My¶le ¿e bêdzie dobrze.
Konik mówi ZA
_________________ idzie wiosna, slonce zaczyna mi swiecic w monitor :/
No tak, w sumie nie chcia³em tego pisac ale to szczera prawda chocia¿ szczerze mówi±c bardziej mi zale¿y na mi³ym towarzystwie i CH, oraz ludziach którzy bêd± chêtnina jakie¶ wyprawy czy nawet sam koks hehe A sprzet to drugorzêdna sprawa bo wiadomo, ¿e to droga przyjemno¶c.
Szczerze mówi±c dawno sygn i avatarów nie robi³em... teraz ogólnie zarabiam na designie stron internetowych ale my¶lê, ¿e skilla jeszcze jakiego¶ tam mam hehe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum