To chyba bezdyskusyjne - po co mialby skladac podanie do kg/mg, gdyby nie gral na all. Chodzi o to, ze screen móg³ zostaæ cykniety na high rate chociazby dlatego, ze w komnacie poza ta sa i inne postacie, zwiazane z okreslonym klanem/sojuszem znajdujacym sie po przeciwnej stronie barykady.
To czysto hipotetyczne rozwazania, ale zamieszczony screen nie pozwala na rozwianie watpliwosci tego typu.
Co do klanu to sk³adam podanie do Mor a nie do KG. A co do screena to posiedze nad tym imageshuckiem i sprobuje cos z tym zrobic chociaz za kazdym razem kiedy nie okroje screena wyskakuje mi allowed 1,54 a moj bez obciecia wazy 2,90. Nawet jest notka co do wielkosci na imageshacku, nie jestem biegly w tych sprawach ale posiedze i sprobuje na innej stronce go zamiescic. W zasadzie screena wysle wodzowi czyli Weriondowi, tak czy inaczej moja jedyn± postaci± jest Monari jak widac na screenie wczesniej.
Monari.
Otwórz screen przez painta i zapisz go jako JPG gdzie¶ na pulpicie, powinno zmniejszyc wielkosc o 3/4 (minimalnie o po³owê). je¶li i tak nie pomo¿e to ten JPG wrzuc na fotosik.pl Tyle ode mnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum