Witam! W rl mam na imie Szymon mam 15 lat i mieszkam w Miejscowo¶ci Kozienice.Chodzê do Gimnazium Lubie grac na kompie , czasami pokopaæ pi³kê i s³uchaæ muzyki.
Czego oczekuje od klanu.
Dobrej zabawy polowan hrhr my¶lê ze ch mi w tym pomo¿e.
Co wniose do klanu.
Do klanu mogê wnie¶æ troche humoru i pomocy.
By³em w klanach:
W³±dcy Cienia<-- Odszed³em bo za Duze nupy..
Aya Cocagua<-- Klan sie rozpada...
Osobi¶cie jestem ZA, dlaczego ?
1) SH za to u mnie du¿y +
2) Mnie nie wkurwi³, te¿ +(nawet go nie spotka³em na swoich ¶cie¿kach)
3) Ile dziennie tak przeciêtnie grasz ? (dla wszystkiego)
hmmm nie przypominam sobi zebym Cie widzial kiedys w l2, zadam takie pytanie a bylbys zdolny isc do klanu pvp a nie do koksowni czyli czy jestes sklonny ginac za Czerwona ¦mieræ? bo jak narazie widze jestes bardzo zainteresowany ,,nami" z tytulu ,,klan halu"
narazie bez zdania
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Dodam jeszcze ze z niego niezly cwaniaczek, 5 minut po wypowiedzeiu wojny jak weszli do ally rengou rozjebalismy im pt na RB 5x, on jedyny zostal zywy i jeczal, stekal, blagal by go nie zabijac, bo to nie oni chcieli wojny tylko Rengou ich zmusilo ^.- pare dni pozniej na arenie kozaczyl do mnie ze jakbysmy go wtedy zabili to bysmy mieli bany za PK i mnie powyzywal >.<
nadal wielkie Przeciw, jeszcze wieksze jesli mialby kiedys isc do KG
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 11:42 am
Skoro tyle osób jest przeciw i ma takie w±tpliwo¶ci to chyba co¶ jest na rzeczy. Wydaje mi siê, ¿e przyjêcie takiego osobnika mo¿e zrobiæ wiêcej szkód ni¿ po¿ytku wiêc radzê siê dobrze zastanowiæ. Osobi¶cie jako lider nie przyj±³bym go, ale obecnie tylko Wam doradzam. Je¶li sytuacja opisana przez Tony'ego jest prawdziwa to najwidoczniej kandydat nie potrafi³by godnie reprezentowaæ Czerwonej ¦mierci.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Bardzo przepraszam Wszystkich tych którym uczyni³em co¶ z³ego bowiem by³em jeszcze nupem i nie umia³em graæ w L ][ i w jaki¶ sposób postaram sie to Wam wynagrodziæ. Jeszcze raz przepraszam za moje b³êdy które pope³ni³em. A ciebie Tony chcia³em przeprosiæ za moje Arogancie zachowanie wobec ciebie. Mam nadzieje ¿e przemy¶licie to..
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Skoro tyle osób ma negatywny stosunek straci³em swoje przekonanie co do Ciebie
Chocia¿ jestem przy zdaniu ¿e zas³ugujesz na chocia¿by okres próbny... (co prawda co¶ mi on siê nie widzi, no ale..) podczas niego bêdziemy mogli siê przekonaæ czy nie ¶ciemnia i siê zmieni³ tak jak tu nas przekonuje :<
_________________ "Idziemy na KOX"
Weriond [Usunięty]
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 10:49 am
Nie mamy miejsc aby przyjmowaæ osobê przy tylu sprzeciwach, nawet na okres próbny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum