Nick: Elthan
Moja profesja to HawkEye na 69 krêgu. Poprzednie klany: KrwawySmok, Zakon ¦witu.
Powodem przyst±pienia do was jest fakt, ¿e jeste¶cie klanem zdyscyplinowanym, tworz±cym jedn± ca³o¶æ, która potrafi stawiæ czo³a nawet ca³ej reszcie ( wojna z Duchami, Eithelem i Rengou naraz ) oraz, ¿e panuje u was mi³a atmosfera. S³ysza³em o was wiele dobrego, pod wzglêdem w³a¶nie organizacyjnym.
Moje oczekiwania wobec klanu: mi³a atmosfera, liczne PvP, koks party
Jako ³ucznik mogê wnie¶æ trochê dobrego pod wzglêdem walk, a jako gracz choæ trochê humoru podczas rozmów
Screen z komnaty:
T³umaczenie do tych postaci: Thordin zosta³ stworzony do "zarabiania", czasami pomaga co¶ wyci±gn±æ jakie¶ recki lub kawa³ki BH 47. Roggar jest kowalem który nie osi±gn±³ jeszcze 2 profki i raczej jeszcze nie osi±gnie gdy zajme siê ³ukiem. Elf zrobiony dla zabawy (w kazdej chwili moge usunac- nie gram nim)
Co¶ od siebie: Mam na imiê Maciek, lat 15, uczeñ gimnazjum . Mieszkaniec Miechowa (niedaleko Krakowa 40 km). Zainteresowania: modelarstwo, historia, muzyka, gry komputerowe (chocia¿ te nie a¿ tak bardzo)
Dyscyplina w mg to dawno zapomniane slowo, kox party nie bylo i pewnie nie bedzie a jesli zucanie <klnie> na klanowym nazywasz mila atmosfera to dobrze trafiles. Pozdrawiam
po 1 nie jestes czlonkiem naszej wspolnoty wiec stfu nupie
po 2 mowi to ten ktory gdy jego klan zaczal walczyc na wojnie uciekl z podkulonym ogonem
po 3 ciesz sie ze nic Ci nei grozi bo za takie cos juz dawno powinno byc PK tour
co do w¡tku glownego jak najbardziej ZA widzialbym Cie w KG ale sam zdecyduj gdzie wolisz:)
I przestañ pierdolic w kazdym poscie "widzialbym cie w KG" Tony.
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Ostatnio zmieniony przez Tony Sob Lip 05, 2008 12:05 am, w całości zmieniany 2 razy
.
Powodem przyst±pienia do was jest fakt, ¿e jeste¶cie klanem zdyscyplinowanym, tworz±cym jedn± ca³o¶æ, która potrafi stawiæ czo³a nawet ca³ej reszcie ( wojna z Duchami, Eithelem i Rengou naraz ) oraz, ¿e panuje u was mi³a atmosfera. S³ysza³em o was wiele dobrego, pod wzglêdem w³a¶nie organizacyjnym.
Wsztstkie podania maja to te informajce moze troszeczke mniej lub bardziej rozbudowane ale ogolnei to samo "zdyscyplinowany klan, panuje mila atmosfera, slyszalem wiele dobrego, ogranizacja" nie zebym mial cos do tego bo kazde podanie jest oklepane ale to juz zaczyna byc "Szablonem" podan do nas .
Tak czy siak ZA
_________________ Koksajcie OLa swego a bêdzie wam ostoj±
Koksajcie OLa swego, niechaj siê go boj±!
W BD ju¿ nie jestem dlatego, ¿e trochê sie wtedy opu¶ci³em w grze (nauka nauka i brak czasu) no i nie pojawia³em siê dzieñ, 2 dni tydzieñ...... Ale teraz czas jest :]
A co do drugiego to NIE, nie mam siostry mam brata.
Klasa: Aeore Healer
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 11:01 am
W sumie to nie ma siê zbytnio do czego przyczepic... mo¿e oprócz tego, ¿e jeste¶ w gimnazjum, a jakie¶ 70% graczy w tym wieku kompletnie mnie rozpierdala. Mam nadziejê, ¿e nale¿ysz do tych 19%.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum