W obecnej sytuacji (perma war) absolutnie do niczego siê nie przydasz jeszcze przez jakie¶ 50 leveli, a zajmowa³by¶ miejsce w klanie, którego potrzebujemy dla skoksanych ludzi chc±cych do nas i¶æ.
- co mo¿esz sam wnie¶æ: Odrobinê humoru ,mo¿na na mnie polegaæ(siege,party,pvp)
(...)
Jeszcze troche minie zanim siê faktycznie przydasz do siege,party,pvp
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 12:17 am
Sk±d jeste¶?
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Klasa: Aeore Healer
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 8:31 am
Na pocz±tek chcê miec zdjêcie z ekranu logowania, gwarancjê, ¿e szybko uporasz siê ze zrobieniem 2 profki i jakie¶ lepsze podanie, mo¿e nie jeste¶my k±cikiem literackim i niespecjalnie interesuj± nas historie o rodzinie zabitej przez z³ych orków, ale Twoje nie nadaje siê nawet na podanie do akademii.
Co¶ o sobie: Mam na imiê £ukasz ,lat 20 ,na co dzieñ pracujê. Mieszkam w okolicach Jeleniej Góry. Interesuje siê informatyk± i boksem. Czas jaki po¶wiêcam na grê: Dziennie oko³o 3-4h. Weekendy do oporu:P
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Razzel Sro Lip 23, 2008 11:18 am, w całości zmieniany 1 raz
W akademii jest za ma³o miejsca, ¿eby secondy zrobili wszyscy ci, którzy musz±, a mamy przyjmowaæ tam jeszcze kogo¶ spoza klanu?
Nie chcê tu snuæ teorii spiskowych, ale tak jak Arnonis wspomnia³, topowy sprzêt na 27 levelu bez ¿adnej "sponsoruj±cej" postaci na koncie jest cokolwiek podejrzany. Przyjmuj±c cie ryzykujemy, a nic nie zyskamy. Dla mnie rozwi±zanie tego równania jest oczywiste.
Ostatnio zmieniony przez Razzel Sro Lip 23, 2008 3:45 pm, w całości zmieniany 1 raz
ja na 6x chcialem dojsc do mg i mialem problem ....czlowiek bez 2 profy do KG;<? dzienie
ja jestem za tym zeby dawac ludzia szanse ale nie wiem czy wogole bedziemy mieli miejsca jesli naprawde chcesz bycz czlonkiem jednego z kilku liczacych sie klanow na serwie(czytaj KG) to skoksaj sie i jak bedzie 5x zloz ponownie podanie to bedzie najlepiej o Tobie swiadczyc wtedy mozliwe beda miejsca
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum