Klasa: Niszczyciel
Wysłany: Pią Sie 01, 2008 8:21 pm Zeal
Imiê-Zealghor
Poziom-72
Klasa-Niszczyciel
Pierwszy klan CieñLegionu potem Morituri i Destruktorzy którzy zostali przemianowani na Bal Ushtarak.By³em tak¿e w Ofiarach Losu ups Stra¿nikach Losu(wstyd mi ¿e w ogóle do nich do³±czy³em)
O sobie hmmm nazywam siê Damian i mam 18 lat interesuj± mnie gry RPG,2 wojna ¶wiatowa a tak¿e od niedawna jazda na rolkach.W L2 grywam du¿o co mog± potwierdziæ moi byli towarzysze broni
Dlaczego do was wstêpuje-poniewa¿ mam tu kilku znajomych,Kodurn zaproponowa³ mi do³±czenie do was no i nie ukrywam ¿e interesuj± mnie walki(których w poprzednim klanie nie u¶wiadczy³em)
Czego oczekuje-sprzêtu mi nie trzeba bo posiadam swój,interesuje mnie tylko dobra atmosfera w klanie i dobra zabawa podczas gry.
Co moge wnie¶æ-moja profesja jest dobr± do polowañ i walk wiêc siê chyba przydam,swoje do¶wiadczenie którego przez rok gry naby³em no i samego siebie(a¿ taki z³y chyba nie ejstem hehe)
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 11:21 am
Skoro Kodurn go przekona³ to nie macie innego wyj¶cia tylko zamykaæ temat i go przyj±æ.
II wojna? Szkoda, ¿e nie gram by³oby z kim gadaæ.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Ostatnio zmieniony przez Lee Sob Sie 02, 2008 11:21 am, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum