Klasa: SE
Wysłany: Pią Sie 08, 2008 1:12 pm
Ja równie¿ przeciw... wybacz ale jako¶ mi nie podszed³e¶... do tego obra¿asz moja rasê ze siê do niczego niby nie nadaje i nie ma z nikim szans ;> ale co ja mam tu do gadania hyhy
Klasa: AV/Titan/bishop
Wysłany: Pią Sie 08, 2008 7:16 pm Re: Vellrander
Vellrander napisał/a:
zbijajac sie na frenzy sie zabijaja ;p
U nas te¿ siê to zdarza ...
Mog³e¶ siê bardziej postaraæ z podaniem ... Podejrzane to wszystko bardzo ... Postaæ która by³a w odnowionych destruktorach nie znajduje siê w Twej komnacie ... To mi ¶mierdzi posiadaniem wiêkszej ilo¶ci kont ...
Za czêsto zmieniasz postacie , nie masz jednej porz±dniej skoksanej , my¶lisz ¿e bêdziemy Cie koksaæ , istnieje ryzyko ¿e jeste¶ szpiegiem ...
Przeciw
_________________ "Nie ma ludzi niewinnych, s± tylko Ci którym winy nie udowodniono."
Eh....jakim znowu szpiegiem...?i jakim 2 kontem...poprostu usunalem orka poniewaz odchodzac od niech jestes na czarnej liscie...i cie leja...a pzoatym wiedzialem ze wrc to nie dla mnie...nie lubie siedziec. na koksie...nie chce zebyscie mnie koksali...chce miec Sh ktorego bede sam koksal wiec...
Klasa: AV/Titan/bishop
Wysłany: Pią Sie 08, 2008 10:03 pm
Vellrander napisał/a:
Eh....jakim znowu szpiegiem...?i jakim 2 kontem...poprostu usunalem orka poniewaz odchodzac od niech jestes na czarnej liscie...i cie leja...a pzoatym wiedzialem ze wrc to nie dla mnie...nie lubie siedziec. na koksie...nie chce zebyscie mnie koksali...chce miec Sh ktorego bede sam koksal wiec...
Znaczy boisz siê ¿e kto¶ bêdzie Cie la³? To do klanu który praktycznie ca³y czas prowadzi dzia³ania wojenne siê nie nadajesz ... Pozatym po napisaniu czego¶ radze Ci przeczytaæ to i upewniæ siê ¿e nie pope³ni³e¶ 20 literówek i czy zdania na pewno maj± sens itp
_________________ "Nie ma ludzi niewinnych, s± tylko Ci którym winy nie udowodniono."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum