- co¶ o sobie: Jestem Krzysiek i mam 22 lata. W L2 ju¿ trochê gram [wstyd siê przyznaæ ile...] i wiem conieco o tym ¶wiecie. Ogólnie rzecz bior±c to jestem z tej "starej gwardii co to widzia³a jak najlepszym sprzêtem by³ top C" [zawsze to powtarzam]. Nie gram bo muszê, ale bo chcê i nigdy nie przenoszê spraw L2 do reala i odwrotnie. W sumie jak bêdzie kto¶ mia³ wiêcej pytañ to pewnie je zada i napewno odpowiem.
- co¶ o swojej postaci / motywacja wst±pienia do naszego sojuszu: : klasa Spectral Master / Gladiator [obecnie taka, ale by³o ich naprawdê wiele od kap³anów po tyranta.. i od 40 a¿ po 67 lvl]. Historia Gornana to raczej opowie¶æ d³uga wiêc troszkê skrócê [troszkê..]: zaczyna³em jako Spellhowler w Sanktuarium. Szybko jednak zmieni³em zdanie i wybra³em przywo³ywacza. Wraz z tym wyborem zmienia³y siê klany. KT, BD... wiêcej chyba wymieniaæ nie trzeba. W trakcie tych zmian poznawa³em wiele osób, z których zdecydowana wiêkszo¶æ ju¿ nie wraca do ¶wiata Lineage. Tak¿e i ja w pewnym momencie ¿ycia postanowi³em powiedzieæ "pas". D³ugo mnie nie by³o.. i chyba za d³ugo s±dz±c po zmianach jakie siê dokona³y. Na szczê¶cie wiele klanów i pare osób kojarzy³em z przesz³o¶ci. Wkrêci³em siê znów w to ¿ycie i nie zanosi siê na d³ugi czas bym znów mia³ odej¶æ.. a wrêcz przeciwnie. Od momentu przebudzenia postanowi³em poszukaæ swojego miejsca. Na mej d³oni nadal widnieje rana, pami±tka po wst±pieniu do Smoków. Za dawnych czasów KG i BD trzyma³o siê razem.. Teraz troszkê siê zmieni³o, ale nie ja i nadal chce byæ po "stronie tych z³ych" [jakkolwiek to nie brzmi].
- czego oczekujesz: tradycji tego klanu i niezmienno¶ci pogl±dów, czyni±cych ten klan od zawsze charakterystycznym. No i oczywi¶cie dobrej walki hehe
- co mo¿esz sam wnie¶æ: parê zjaw, humor, charakter i pewnie pomoc je¶li bêdzie trzeba
Mam. Zawsze by³ we wrogich mi klanach i nigdy jeszcze siê nie okaza³o, ¿e s± tego z³e skutki. Umiemy rozgraniczyæ grê, a real i nie robimy sobie pod górkê. Kolejna sprawa to taka, ¿e my NIGDY nie rozmawiamy o sprawach zwi±zanych z L2 i naszymi klanami. Mo¿e to i dziwne, ale prawdziwe. Dla jasno¶ci dodam, ¿e ju¿ mnie o takie rzeczy pytali gdy kiedy¶ by³em w sojuszu KG. I nie robi³o to nikomu ani problemu, ani nie stawa³o na przeszkodzie.
Anima Damnata.
Po 4 latach grania w L2, bycia zawsze w przeciwnych klanach z bratem, dziwi± mnie takie posty jak Twój Ahrimad. No, ale ka¿dy mo¿e mieæ w³asne zdanie. Tyle, ¿e akurat podzielam zdanie Korthora. Wa¿na jest dobra zabawa i przez te 4 lata nikt nie ucierpia³ na tym, ¿e ja z bratem mamy przeciwne klany. Nie ucierpia³ i nie ucierpi.
Klasa: SpectralMaster/OKO
Wysłany: Czw Sie 14, 2008 9:23 pm
Zufanie ;p tu o to chodzi, nie znamy twojego brata, mieszka z toba? jak tak moze podpaczyc rozne info albo uslyszec na TS i wykorzystac przeciw klanowi
_________________ "Tylko martwi zobacz± koniec wojny"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum