Nazywam siê Mieszko, i mam 17 lat mieszkam w Zakopanem. Zainteresowania- RPG, ksi±¿ki fantasy, pi³ka no¿na, siatkówka.
Dlaczego KG? Hmm, jeste¶cie solidnym klanem, licz±cym siê na Allseronie, wbrew niektórym opini±, nie uwa¿am, ¿e KG to "z³o konieczne".
Czego oczekuje? Dobrej zabawy, mi³ej atmosfery, (czasami pomocy, w koñcu nikt nie jest doskona³y), koxu
Co mogê wnie¶æ? Trochê ¿artów, pomoc jak tylko bêdê móg³ zaoferowaæ, aktywno¶æ w grze jak i na forum.
Nie rozpisa³em siê, wiem przepraszam, ale pisa¿ ze mnie ¿aden.
Ten Krasnolud tam, hmm. By³ zrobiony dla ¿artów, z kumplem z miasta, on te¿ ma krasnoluda tyle, ¿e w nicku ma jedno "r" mniej Ta postaæ nie by³a po kasacji w ¿adnym klanie.
Ostatnio zmieniony przez Galard Pon Sie 11, 2008 2:01 pm, w całości zmieniany 3 razy
Ogolnie chyba ogarniety jestes na allseronie i musisz tu siedziec jakis czas skoro wyrobiles sobie juz opinie na temat jakiegokolwiek klanu (siedzac na wypizdowach typu gludio, gludin ciezko miec kontakt z którymkolwiek lepszym klanem) wiec tu moje pytania. Jakie poprzednie klany? Czemu je oposciles ? Jakie poprzednie postacie / Klasy i gdzie byly ?
_________________ Koksajcie OLa swego a bêdzie wam ostoj±
Koksajcie OLa swego, niechaj siê go boj±!
Rzeczywi¶cie, zapomnia³em dodaæ, ¿e na Allseronie od 2005 roku jestem Tyle, ¿e mia³em strasznie d³ugie przerwy. Ta po kasacji nie by³a w ¿adnym klanie. Przed kasacj± by³a w MJolnirze.
Nie chce spamowaæ tego tematu. Jakby mi to przeszkadza³o, to bym nie pisa³
Ostatnio zmieniony przez Galard Pon Sie 11, 2008 2:14 pm, w całości zmieniany 1 raz
Z³y Dziad mówi: ka¿dy z nas mia³ kiedy¶ 40 lvl. Niski kr±g to nie powód do tego ¿eby go dyskwalifikowaæ, miejsc zarezerwowane jest oko³o 15 wiêc mo¿na pomy¶leæ. ZA.
Tak, tylko na razie gwardia nam nie bangla, wiêc nawet te 15 osób nie mo¿e byæ dodane.
Dopóki druga gwardia nie dzia³a, stanowczy przeciw. Jak j± naprawi±, bêdzie mo¿na rozwa¿yæ po¶wiêcenie jednego miejsca.
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 5:01 pm
Przeciw za maly lvl. Nie ma co, tylko ciezej bedzie mial sie wykoxac a i tak nikogo nie zabije.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum