Klasy(na ¿yczenie ) Kardyna³ 76 Tancerz 73
Nazywam siê Wacek(wiem ze bêdzie tutaj kilka pewnych spekulacji jak wcze¶niej)mam 16 lat mieszka w okolicy krk w roku szkolny bêdê w krk i tu bêdzie pewne utrudnienie z dostêpem do kompa. interesuje sie sportem i informatyka.
Motywacja to Nitrax który mnie wci±gn±³ w to ca³e bagno
Oczekuje zabawy i koxxxxxu a wnie¶ mogê przede wszystkim siebie jako kilka pixeli xD
to jest stary screen z komnaty teraz sie on rozni tylko tym ze bd ma 73 i zbroje talluma zamiast BW, jak bedzie wymagany nowszy to dam jutro jak zrobiê
http://img524.imageshack.us/img524/5959/123vq4.jpg
to chyba tyle
Ostatnio zmieniony przez Dahom Sob Sie 23, 2008 4:29 pm, w całości zmieniany 2 razy
Jak zabawy i koksu to Wilcza Rodzina chyba bêdzie ok.
Jak sk³adasz podanie wypada³oby ¿eby¶ przeczyta³ przed wys³aniem to co napisa³e¶, jest tam tyle literówek ¿e krwawi± mi oczy.
Tak, musisz daæ aktualny screen.
Przeciw.
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 4:03 pm
Elingar i Nitraxus byli z Tob± w klanie, wiêc poczekam na to co powiedz±. To, ¿e wcze¶niej wyszed³e¶ z MG specjalnie mnie nie martwi, ale unikanie wojen ju¿ tak. Je¶li chcesz tylko spokojnego koxu, to jest wiele innych klanów, które bêd± dla Ciebie "lepsze". Mam wiêc nadziejê, ¿e wiesz na co siê decydujesz i nasz charakter Ci odpowiada.
Nie napisa³em ze chce spokojnego koxu, zreszt± pisz±c podanie do KG wiem czego oczekuje, wiem ze macie wieczna wojnê wiem ze wojujecie od dawien dawna.
Jakbym nie chcia³ wojny tak jak wcze¶niej chcia³em siê wykoxac i chcia³em do MG nie do KG tak teraz bardziej mnie ciagnie na czerpaniu rozrywki(zabawy) z gry ni¿ na samym koxie, a czasami lubiê pokoxac w jakim¶ zau³ku z klanem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum