Mam na imiê Eryk pochodzê z Radomia chodzê do 3 klasy LO i w tym roku bêdê pisa³ maturê.
Achinea kap³anka spokojna, opanowana zawsze pomocna i chêtna na wszelakie polowania. Cechuj± J± odwaga, bezgraniczne oddanie siê radzie zakonnej oraz spokój ducha dziêki medytacji.
Motywacja: Kap³an na wojnie te¿ siê przyda poza tym w KG mam du¿o znajomych z którymi czêsto poluje i na pewno bêdzie to udana wspó³praca.
Oczekuje jedynie mi³ej zabawy czy to na wojence czy na polowaniu.
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Klasa: Aeore Healer
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 6:08 pm
By³em z nim ostatnio w party na Dino i jakby spowa¿nia³ Co nie zmienia faktu, ¿e jestem raczej przeciwny.
Golias [Usunięty]
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 6:20 pm
Kurwa stary. Ja nawet nie wiem jaka Ty klasa jestes SE, EE, PP, Bishop? Kapalnow jest wielu jak tego nie umiesz napisac w podaniu to nie ma o czym gadac. Pomysl zanim cos napiszesz.
P.S Molizwe ze napisal jakim jest kaplanem, ale poprsotu dzis zaliczylem druga poprwake i troche sie wypilo.
wiecie jak dla mnie, lepiej wzi±¶æ i wyjebaæ co najwy¿ej po 2 dniach a mo¿e akurat sie wyrobi³ i bedzie pomocny ja by³bym ZA no ale to taki mega okres próbny co¶ w stylu spórjz na mnie krzywo a wpierdol
Nie chcecie nowej maskotki sojuszu? Nie macie ju¿ ani Isena, ani Tonaya, Aeranthira wywali³em, a z tego co pamiêtam Anix by³ nie gro¼ny, chodzi³ se taki ork z tytu³em 'Ogrodnik' ^^.
_________________ I am Optimus Prime, and I send this message to any surviving Autobots taking refuge among the stars: We are here. We are waiting.
pozdrawiam
Diva
http://www.enneagram.pl/ - słynne jedynki ze skrzydłem dwa: Gregory Peck, Margaret Thatcher, Jane Fonda, Hillary Clinton, Sidney Poitier.
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 2:00 pm
Po co Wam kolejny idiota?
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
nie wiem nie mam zdania ale patrzac na potrzednie podania przeciw
p.s. jesli b. dobrze pojdzie w sobotre czyli jutro bedzie l2 a ja nie to za tydzien moze 2 ale chyba an cs'a nie zdaze sie przeprowadzc
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum