Historia Postaci :
Pierwszy klan w jakim bylem to ZakonCienia Prowadzony przez Larkona, Nastêpny to AyanMoore
O mnie - Mam 16 Lat Pochodzê z Krakowa Znam prawie cale AyM z Reala Lubie jezdzic na skateboard i snowboard Uwielbiam mocna muzykê np Slipknot... Podziwiam wasza organizacje duzo siê dzieje i to bardzo z³o¿y klanu , Nigdy nie bêdê po stronie przeciwnej !
Pozdrawiam was serdecznie mam nadzieje ze rozpatrzycie pozytywnie moje podanie Pozdrawiam
http://img230.imageshack.us/my.php?imag … 003ee2.jpg Zdjecie z komnaty
PS. Wybaczcie za Nick Valghorn ale Pomylilo mi sie gralem kiedys inna postacia i sie przyzwyczai³em Pozrrwaiam
Nie potrafisz dobrze wkleiæ linka, literówek jest tyle, ¿e nie czyta³em dok³adnie, a tylko przelecia³em wzrokiem podanie.
We¼ to popraw, bo z tym to do P³on±cych Dzid mo¿esz startowaæ.
Przeciw.
Serio, ale ca³y czas ¿y³em w, jak teraz widzê, naiwnym przekonaniu, ¿e poprawno¶æ pisowni - umiejêtno¶æ stworzenia pisemnej wypowiedzi bez literówek, które wyk³uwaj± oczy powinna u ka¿dego byæ na przyzwoitym poziomie. A ju¿ na pewno wszelkich starañ powinien do³o¿yæ do tego kto¶, kto pisze jakiekolwiek podanie.
To czy kto¶ po¶wiêci³ czas aby ponownie przeczytaæ to, co chce wys³aæ pokazuje czy ma do swojego adresata szacunek. Rozumiem, ¿e mo¿e siê gdzie¶ wkra¶æ literówka, ale zgadnij! Jest przycisk "edytuj"! Nigdy w ¿yciu nie dam "za" komu¶ kto okazuje nam w ten sposób lekcewa¿enie.
Wiem, brzmiê jak stetrycza³y pierdo³a, ale strasznie mnie to WKURWIA!
EDIT: W ogóle jak kurwa mog± byæ jakiekolwiek "Za" skoro link do zdj±tka nadal jest niepoprawiony?
Ostatnio zmieniony przez Drirch Czw Wrz 04, 2008 1:15 am, w całości zmieniany 3 razy
Klasa: Aeore Healer
Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 10:37 pm
Naprawd? nie uwa?am, ?e do gry w L2 potrzebne s? jakie? wybitne zdolno?ci lingwistyczne, ale to co Ty zaprezentowa?e? jest kilka poziomów ni?ej ni? podanie Vakro Skoro masz ju? te 16 lat, to pisz przynajmniej jak gimnazjalista, a nie jak leniwy przedszkolak.
Ahri dziekuje za ten komplement:D(tak to sobie tlumacze xD)
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum