Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 11:13 am podanie Elverra
nick:Elverra
Cos o sobie:Mam na imię Kuba i mieszkam w Poznaniu. Chodze do 2 klasy gimnazjum. Interesuje sie Muzyka , komputerami i spotrem a szczegolnie kajakarstwem ktore trenuje na codzien
Cos o swojej postaci: Moja postac to Elverra 58 krag Spiewaczka zaklec. Elverra byla uprzednio w innym klanie ; Mercenari. Nie bylo najgorzej aczkolwiek nie bylo wypraw klanowych i wogule bylo dosc nudno.
Motywacja wstapienia do naszego sojuszu: Chcialem wstapic do was poniewaz jestescie bardzo mili a zarazem potezni. Ostatnio odwiedzilem wasza komnate klanowa i bardzo milo sie z wami rozmawialo, bylyscie bardzo fajni.
Czego oczekujesz:Oczekuje od was kolezenskiego zachowania w storunku do mnie i innych klanowiczy. Zdal by sie rowniez jakis sprzet poniewaz posiadalam klanowy a musialam go oddac w rece starego klanu wiec jestem naga
Co wniose do klanu: napewno postaram sie jak najpardziedz wplynac na rozwoj klanu i klanowiczy.
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Klasa: Aeore Healer
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 3:41 pm
Niestety, ze względu na brak minimalnego kręgu i wyposażenia podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Nie ukrywamy, że aktualny wiek i ubogie podanie również miało znaczenie podczas podejmowania tej trudnej decyzji. Życzymy powodzenia w przyszłych podróżach i pozdrawiamy.
Ostatnio zmieniony przez Ahrimad Nie Wrz 14, 2008 3:41 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum