Na karku 17 lat, mieszkam w najstarszym zadupiu w tym kraju. Ucze sie w mat-fizie. Jestem aktywnym graczem, przynajmniej w porównaniu z osobami z poprzednich klanów.
Xarses to Warcryer, w drodze Doomcryer (brak 23% i zadanka na 3 profe). Powstał w grudni zeszłego roku. W drodze szykuje Spellhowlera na suba, już sprzęt i ksiegi kompletuje. Jest samowystarczalny jeśli chodzi o sprzęt (set tallum robe, set bizu maja i branch +3 z acu).
Lubi ciemnice i samice każdej rasy. Był w 2 klanach:
Alter Crux - 8 miechów
Bal Ushatark - 1 miesiąc. (jeszcze w nim jest, ale chce odejść, pozałatwia tylko pare spraw)
Od klanu oczekuje koxu, pomocy w zadankach, dobrej atmosfery bez klimatu i nowych, dobrych znajomości.
Co moge wnieść? Na pewno pomoc w dosprzęcaniu, bo dużo sieje. Jestem aktywnym graczem, staram sie być od 20/21 do 24. Oczywiście real jest ważniejszy niż gra, wiec jak będe musiał dłużej przy czymś posiedzieć to sie nie pojawia. No i ogólną pomoc.
Co do wojny to coś nowego dla mnie, choć BU ma wojne z młotkami, ale to kicha a nie wojna. W pvp mam praktycznie zero doświadczenia, dlatego przychodze by uczyć się nowych rzeczy. Mogę się świńsko pochwalić, że ostatnio na arenie położyłem Tytana na 78, choć miałem fart bo wszedł kryt magiczny.
Hmm, z KG znam bardzo dobrze Morruta. Rozmawiałem także z Ahrimadem.
Za profesje masz + za małe doświadczenie w pvp dostajesz minusik . Nie oczekujesz od nas wiele wiec kolejny + w takim razie masz moje Za na okres próbny jednego miesiąca
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Pon Wrz 22, 2008 2:48 pm
Wklej zdjęcie w wyższej rozdzielczości bo to się nie nadaje.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum