a ja sie za to nie dolanczam sie do pytania, mam dosc takich podań to podanie z irca a to omawiane tutaj (o ile mozna to nazwac podaniem) sa poza wszelka krytyka, mnie nie chcieli przyjac do klanu bo bylo powiedziane ze za malo rozbudfowalem podanie a napisalem jakies 30x tyle co Ty jak nie 40 takze o czym my rozmawiamy w dodatku ja sie jeszcze wtedy chcialem dostac do MG a nie do KG, a myslac ze masz tutaj brata czy kogostam który w dodatku jest jeszcze na okresie probnym dostaniesz sie tu od tak to jestes w duuzym bledzie...
KATEGORYCZNE NIE takie podanie jest brakime szacunku do KG nie chce miec wiecej osob tego pokroju(nie bo nie i juz, albo nie bo mi sie nie chce;]).....moze jak napiszesz 2 podanie ODDZIELNE i naprawde wezmiesz sprawe na pwoaznie pomysle czy zmienic zdanie jak narazie jak juz powiedzialem NIE!
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Tylko mi czas zajmuje zmuszeniem mnie do napisania tego komentarza..... Po cholere wogole zakladaja topic skoro sami chyba nie wierza w przyjecie do klanu.
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum