- mam na imię Maciek, mam 18 lat i jestem z Krakowa xD
- um moje postacie to : Hell Knight 77, Destro 76, Nekro 61. Moje poprzednie klany to : Legion, Erathorn, GothicSlayers, KrwawySmok, Syndykat, Necessitas, Vox Dei (z ostatniego wyszedłem ponieważ nie było w nim zbyt wiele do roboty - brak koxu klanowego, rb, pvp)
- motywacja wstąpienia do klanu : szukam ostrych wrażeń xD
- czego oczekuję : PvP, CSów, wspólnego koxu, RB (nie potrzebuję sprzętu, jestem samodzielny )
- co mogę zaoferować : uczestnictwo w CSach, RB i wspólnych bojach
- screen : - wszystkie postacie są bez klanu.
Pozdrawiam
Derth
_________________ Vivere militare est.
Ostatnio zmieniony przez Derth Sob Gru 06, 2008 11:43 am, w całości zmieniany 3 razy
Zmieniłem stronę wstępując do Vox Dei, na neutralność Teraz chciałbym stanąć po waszej stronie w tej wojnie. Hum nie wiem jak z poręczycielami xD z Norsenem znamy się z czasów Legionowych, Nitraxus chyba nie gra (dawno go nie widziałem), Elingar chyba już nie u was :>. Może Miliar, ostatnio trochę polowaliśmy na dino
Przeciw, bylem z nim w klanie. Dwa razy. Nie wykonywal polecen, zawsze mial swoje "lepsze" pomysly niz pvp, epiki, spoil itd na rzecz klanu. Jestem na nie, Asyril moze potwierdzic.
Przeciw, bylem z nim w klanie. Dwa razy. Nie wykonywal polecen, zawsze mial swoje "lepsze" pomysly niz pvp, epiki, spoil itd na rzecz klanu. Jestem na nie, Asyril moze potwierdzic.
No i co z tego? To bylo dawno i nie prawda. Teraz gosc marzy o jakis swoim epiku i bedzie na kazdym czesciej niz Ty i Coenna *krwawy* Darek razem wzieci. ( Nie bedzie chodzil nie dostanie proste ). Chcialbym jeszcze powiedziec ze Twoja siostra wyglada na 14L.
Ej Gohun co sie dopierdalasz do mnie na naszym forum nie ładnie ja sie z ciebie nie smialem jak chciales banowac ludzi z przeciwnej strony ktorzy cie overbafuja . Twoja siostra przypomina mi Matke Helevorna i tylko dlatego damy ci szanse. Łap w l2 Erona Vakro Fararr Ahrimad vel Skóra. Zostaniesz przyjęty na okres próbny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum