- nick [najlepiej ircowy]:
na ircu niestety nie jestem... a tak to w każdym innym miejscu związanym z L2 jestem jako Gilandilas
- coś o sobie:
nazywam się Piotrek, mam 20 lat. obecnie studiuję na Politechnice Warszawskiej. dziennie gram ile tylko dam radę, czyli średnio po te 4h (chyba, że mam zajęcia do późna).
- coś o swojej postaci: klasa [najlepiej pełnym zdaniem bo są rożne tłumaczenia], planowana profesja, krótka historia [ot taki dodatek skąd się wziąłem itp]:
moja postać to Gilandilas, Moonlight Sentinel, 76 krąg. jeśli chodzi o uzbrojenie to posiadam set Maja +13, łuk SB +4 z QR (obecnie biegam z DB pożyczonym) i biżuteria Tateo-Maja (kolczyki Maja, reszta Tateo). hmmm no to teraz sąd się wziąłem... przywiało mnie na śwait w Wiosce Elfów w lipcu 2007 roku. niestety przytrafiły mi się dwie dość długie przerwy w grze spowodowane problemami osobistymi, z którymi całe szczęście już sobie poradziłem. moim pierwszym klanem było Braterstwo Krwi (wstąpiłem tam chyba tylko dlatego, żeby mieć klan, co było głupie z mojej strony. nie orientowałem się jeszcze w tych wszystkich wojnach itp. pamiętam jednak, że wojowałem przeciw wam z czego nie jestem dumny). wtedy przytrafiła mi się pierwsza przerwa no i zostałem usunięty z klanu. po powrocie mój przyjaciel Maniss zaciągnął mnie do Strażników Losu. po jakimś czasie znowu nastąpiła przerwa i gdy wróciłem okazało się, że połączyliśmy się z Tsunenori. niestety ostatnio nasz klan się trochę posypał i obecna sytuacja w klanie przestała mi się podobać, dlatego postanowiłem znaleźć nowy klan z ambicjami. NO I JESTEM
- motywacja wstąpienia do naszego sojuszu:
powiem tak... napisałem ogłoszenie na forum Alka i ktoś od was odezwał się do mnie. miałem jeszcze inne propozycje, ale waszą uznałem za najlepszą. poza tym nigdy nie miałem jeszcze do czynienia z KG, więc jest to dla mnie czymś nowym
- czego oczekujesz:
oczekuję pomocy w pewien sposób (chodzi mi tu o pomoc w składaniu broni, zbroji, biżu), ale nie to jest najważniejsze. bardziej oczekuję wspólnych wypraw, pvp, cs'ów, bicia epików. to są rzeczy, które mnie nakręcają w tej grze
- co możesz sam wnieść:
mogę wnieść pomoc innym. pomoc przy budowaniu potęgi sojuszu. będę wobec was lojalny. nie boję się wroga, więc gdy tylko będzie mowa o PvP to możecie na mnie liczyć!
to tyle ode mnie
P.S. dodam jeszcze, że potrzebuję Baiuma, by móc zrobić suba i mam TS'a
Pozdrawiam
Gilandilas (dla przyjaciół Gilu )
Ostatnio zmieniony przez Gilandilas Pią Sty 16, 2009 8:13 am, w całości zmieniany 1 raz
od razu zaznaczę, że te dwa kraśki (kowal i BH) są do celów własnych.. jeśli czegoś potrzebuję to sobie spoiluję lub kuję nie przebywam na nich zbyt często
podanie duzy + widac ze CI sie chcialo, dual posting - xD
powaznie jestem ZA uk sie przyda:)
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
no dual posting był ;P przyznaję się bez bicia ;P sorry, ale chciałem sobie na wejściu posty nabić hahaha żart... no ale jutro ok 18 minie mi kara więc dołaczę do was na CS'a... może uda mi się jeszcze pożyczyć set Draco od kumpla i kolczyki tatka to będzie full wypas
edit: może mi ktoś wysłać hasło na TS'a na PW?
Ostatnio zmieniony przez Gilandilas Pią Sty 16, 2009 8:03 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum