- coś o sobie:
Mam na imie Patryk i mam 18 lat. Ucze sie w technikum informatycznym Gram czesto w domu jak i w szkole. W L2 gram ponad 3 lata i podstawy gry raczej znam ^^
- coś o swojej postaci:
Moja profesja to Storm Screamer a nastepnie Warcryer. Bylem w Tsunenori jakis rok do czasu az nie odeszli na inny serwer Pojecie o PvP raczej mam ale trudno mowic cos o sobie lepiej mnie poznac
- motywacja wstąpienia do naszego sojuszu:
Moj kumpel zarazem sąsiad Landazar jest w KG oraz kumpel z Tsunenori Gilandilas Do tego dochodzi fakt iz KG istnieje naprawde dlugo bo pamietam KG od C3 jak nie wczesniej
- czego oczekujesz:
Wiadomo kox dobra zabawa i pomoc to chyba kazdy potrzebuje Ale przede wszystkim szacunku do gracza.
- co możesz sam wnieść:
napewno lojalnosc No i dodatkowy nuk na PvP
Nie umiem oceniac sam siebie no... Landazar zna mnie bardzo dobrze Gil z reszta to samo tylko nie z reala No raczej to wszystko. Odpowiem na kazde pytanie.
Moj pierwszy klan to bylo Glory Guardians jak mialem 40 lvl ale chlopcy spodziewali sie dziewczyny za monitorem A drugi klan to Factum zalozony przez kumpli z reala Samive Astald Faller ktory sie rozpadl.
Wypracowales mrowe z kolejki i ja sprzedales? Bardzo kurwa inteligentnie. Cale kg spuszcza sie zeby upierdolic jebanego owada codziennie a 1/8 mrowek jak kamien w wode...
Klasa: SpectralMaster/OKO
Wysłany: Sob Lut 07, 2009 12:06 am
ZA mokry jest spox ;p a co do sprzedania Epika... co mnie to opchodzi co on robi ze swoim skoro go dostal znaczy ze wymeczyl i wypocil sie zeby miec ;p a jak mu nie potrzebny to jego sprawa 2 raczej w KG nie dostanie
P.S a KG to conajmniej od poczatkow c2 jest ;p
_________________ "Tylko martwi zobacz± koniec wojny"
Ostatnio zmieniony przez Daker Sob Lut 07, 2009 12:10 am, w całości zmieniany 1 raz
btw xandor czemus ie wypowiadasz jak nie jestes w KG;]? czy wracasz?
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Nie znam . Ale sprzedaż epika jest karygodna jeszcze tej mrówki na którą się spuszczało tyle osób ale z drugiej strony jesteś Sh i tu masz plus więc neutrala daje .
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum