Nick-Shant
O sobie-lat 20, student wychowania obronnego i wosu na up w Krakowie, chyba jak wyglądam to nikogo nie interesuje. Gram w l2 długo, ale z przerwami. Teraz postanowiłem wrócić do gry, z poprzedniego klanu <AA>zostałem wydalony, jak przypuszczam za niegranie... Poprostu zalogowalem i nie bylo mnie w klanie.
O Shancie-Main:Kowal 75lvl, subklasa-obecnie sws<42>, może ulec zmianie jak wymyśle coś lepszego, miałem destro na 65 ale skasowałem bo zachciało mi się suportu...
Motywacja wstąpienia? Po prostu nie chcę być sam a w waszych szeregach znam chyba kilka osób...chyba, że one już nie grają, jak już mówiłem wracam po przerwie i nie wiem za bardzo jeszcze o wszystkich nowinkach...
Czego oczekuje? Dobrej zabawy, koxu, możliwości pogadania z ludzmi, itp.
Sam mogę wnieść siebie... Pewnie każdy to pisze, ale cóż pisac? Wniosę najprawdopodobniej jakiś support, uśmiechniętą gębę i kowado....
MIliar by tylko ruchal Fatrow;](fater-ojciec;]) btw raczej za
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 10:55 pm
Kurwa, bałbym się teraz składać tu podanie.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum