Wysłany: Sro Mar 18, 2009 4:57 pm Podanie Donatien
Witam. Nazywam sie Adrian/Donatien, niektorzy pewno mnie znaja Mam 17 lat, mieszkam niedaleko Bytomia. Lubie robic wiele rzeczy ;p
Na Allseronie gram od czasów c2, albo c3 - nie pamietam(po lvlu nie widac ze to juz tyle lat). Gram Dark Avengerem. Bylem w wieeelu klanach, poczawszy od Equinoxe, potem Gothic Slayers, Potem Vox Dei, potem Opus Dei, Karan Gurth, znow Vox Dei, znow Gothic Slayers(chyba taka kolejnosc ;d). Skad taka zmiennosc? Mialem sporo przerww graniu, dosc dlugich, wiec po powrocie najczesciej bylem juz wydalony ^^. Ale teraz mysle ze troche sie tutaj utrzymam. Chcialbym do Was dolaczyc gdyz pamietam Wasz sojusz z dyscypliny (nie zawsze, ale najczesciej ;p) w walkach pvp. PvP, taa, to jest to. Wniose zatem siebie, i troche pomocy w walce
Pozdrawiam
Doniu
Będziesz chodził na epiki i siege? i na planujesz wrócić na stałe czy znów na troche?
Epiki i siege- zalezy jak sie ulozy. Nie mam w zwyczaju rzucania wazniejszych zajec dla wyprawy na epika, ale postaram sie byc obecny.
Na stale... oto pytanie jakem pisal w podaniu - nie mam zamiaru sie wynosic, jezeli w klanie pedzie panowala dobra atmosfera napewno mnie to zacheci do zostania na dluzej.
W nasyzm klanie panuje przyjacielska atmosfera, wszyscy sa dla siebie mili u uprzejmi. Milliar i Xandor chętnie służą radą, Korthor i Dothrien z przyjemnością pokoxają kazdego. Fararr i Nitraxus organizuja wspaniałe wyprawy na raid bossy. Na CSach i epikach szczycimy sie nieprzeciętna frekfencją. Na kanale klanowym panuje kultura i poprawność ortograficzna.
Byłbym zapomniał, kazdy zazdrosci nam maskotki klanowej czyli Tony'ego i jego mamy.
pozdrawiam
_________________ There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door...
...and those that come in by the window.
Jakem wspomnial, po lvlu nie widac ze gram od c2/c3 ( ze nie pamietam tez mowilem ^^), mam skille z 74, 0 subow, nie ma 3 profki, nie ma broni A, nie ma full bizu A, jest SYF! ;p
OK, oto screen:
Te dwa chopki obok to z nudow zrobilem, ork ma 6lvl a krasiek 16 chyba.
Ostatnio zmieniony przez Donatien Sro Mar 18, 2009 9:50 pm, w całości zmieniany 2 razy
Klasa: Aeore Healer
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 5:24 pm
Osobiście nie mam nic do Donatiena, ale nie wydaje mi się, żeby rekrutowanie ludzi z takimi, profami lvlem i sprzętem miało jakikolwiek sens, szczególnie jeśli nie mają oni czasu na szybkie wkoxanie 3 profy i złożenie sensownego sprzętu. W każdym razie nie zdziwcie się potem, jeśli połowa ludzi w klanie będzie spędzac czas głównie bijąc moby po spotach 6x albo murze.
Golias posty sobie nabijasz? Ostatnio w kazdym mozliwym topicu musiales cos przyspamowac. poza tym jak chcesz sie zajmowac rekrutacja KG to trzeba bylo siedziec w klanie a nie do VD isc. Dotyczy to tego i sasiedniego tematu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum