Klasa: Wind Rider / Cardinal
Wysłany: Sob Mar 28, 2009 11:54 pm Verianel
Nick: Verianel
Cos o sobie: W L2 gram juz spooro czasu, zreszta wiele osob z KG zapewne mnie kojarzy. Nie bede sie rozpisywal nt. swoich zainteresowan czy zycia prywatnego, bo i tak nikogo to nie zainteresuje Mialem ostatnio dosc spora przerwe w grze, po powrocie stwierdzilem, ze przy grze utrzyma mnie mala odmiana, dlatego pisze to podanie. W L2 bywam obecnie raczej tylko wieczorami, w weekendy roznie, szczegolnie czwartek-piatek-sobota, jednak na siegach i epikach postaram sie byc tak czesto jak tylko sie da.
Cos o swojej postaci: Wind Rider 77 (delevel z 78), Kardynal 77, Hawkeye 5x
Motywacja wstapienia do sojuszu: Tak jak wyzej juz pisalem, chec wprowadzenia zmian majacych na celu utrzymanie mnie w grze, poza tym w AA nic praktycznie mnie juz nie trzymalo, starzy znajomi przestali grac, nie mam nic do stracenia. Wiadomo, KG od poczatku istnienia serwera utrzymuje sie w czolowce klanow na Allku, a teraz kiedy zaczeliscie przyjmowac jasne elfy mam mozliwosc dolaczenia do was ;] nie wyobrazam sobie bycia w jakimkolwiek sojuszu "z przeciwnej strony barykady", ani w sojuszu ktory nie uczestniczy w pvp. Co tu duzo gadac, zalezy mi na dolaczeniu do was.
Czego oczekujesz: pvp, druzyn dla sztyleta i kardynala (pvp i czasem tez kox)... W sumie tyle.
Co mozesz sam wniesc: czynny udzial w pvp (tylko to mnie interesuje w tej grze na obecna chwile), support na epikach itp.
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum