- Coś o sobie: Co tu dużo mówić. Mam 17 lat chodzę do Technikum informatycznego, mieszkam w okolicy Kielc. Dawno nie grałem na Allseronie gdyż przez dłuższy czas byłem na Stanowisku najpierw GM a następnie Admina na pewnym serwerze (Zrezygnowałem z posady około miesiąca temu). Kilka dni temu postanowiłem odwiedzić kilka serwerów, znalazłem tam znajomego z Allseronu który grał rok możne 2 lata temu.
- Coś o swojej postaci: Hawkeye 65 lvl... Po prostu lubiący skopać dup*ko wrogom łucznik. Lubię PvP i rożnego typu ustawki. Gram zespołowo, nie lubię koxać solo xD.
- Motywacja wstąpienia do naszego sojuszu: W sojuszu mam kilku znajomych którzy polecili mi abym do Was dołączył. Imion postaci wszystkich nie znam (za długo nie grałem) Na pewno Terrius.
- Czego oczekujesz: Dobrej zabawy to przede wszystkim. Poznania ciekawych ludzi, oraz jakiegoś wsparcia finansowego.
- Co możesz sam wnieść: Lubię PvP jak już mówiłem... Łucznik jest nawet dobry "w tę klocki" xD. Mogę się przydać. Pomoc w klanie to na pewno, koxanie ludzi z mniejszymi lvlami... (To nawet lepiej dla mnie). Mam doświadczenie co do Lineage II (Od strony gry jak i Serwera)
Nie chciał bym tu wklejać jakiegoś bezsensownego opowiadania które czytaliście już 10 razy... A pisać opowiadań nie lubię i nie umiem... Wiec wole to sobie odpuścić.
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Klasa: Aeore Healer
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 2:56 pm
Trochę źle zrobiłeś, że napisałeś o tym koncie, teraz na pewno znajdzie się jakiś kapuś, który będzie chciał Cię zbanować.
Golias [Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 3:31 pm
Edytuj te podanie w huj.
Kup lepiej odemnie jakaies konto 7x z noblem, sprzedam chetnie na flaszke dasz i bedziesz ownowac Nie ma co jakis ogryzkiem 6x grac ktorego i tak zbanuja. xD
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum