Klasa: HK
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 9:05 pm Keld
Witam wszystkich. By nie zanudzać, a zarazem choć troszkę zainteresować was swoją osobą postaram się przedstawić krótkie i konretne podanie do waszego klanu.
1. Imię postaci [ irc tak samo ]: Keld
2. Klasa i krąg : - Hell Knight 77
- Blade Dancer 67 ( sub )
3. Zdjęcie komnaty :
4. Krótka informacja o innych postaciach : - Malea - poszukiwacz na 62 kręgu, czasem coś tam wyszukuje.
- Drubar - krasiek do obserwacji rynku by nie biegać po całym świecie.
5. Znane mi osoby w waszym klanie :
Głównie Nitraxus, Asyril (Anerr), Elingar, Norsen, Dugan( on jeszcze gra ? ) z czasów Legionu.
7. Wcześniejsze klany : - Legion
- AyanMoore
Z powodu dłuższej przerwy bądź krótkiej historii z nim związanej mogę jakiegoś nie pamiętać.
7. Powód wstąpienia : Chęć przynależności do liczącej się w świeci gildii i wspólnej gry ze znanymi mi wcześniej osobami.
8. Moje oczekiwania : Ogólnie zabawa / rozrywka w każdej postaci, a przede wszystkim brak nudy.
9. Co mogę wnieść : Kolejny aktywny gracz oraz osoba biegnąca w szeregu po waszej stronie.
10. O sobie jako graczu :
21. letni student automatyki i robotyki na Politechnica Śląskiej w Glwicach, mieszkaniec Rybnika, gracz L2 z wieloletnim stażem, amator piwa i innych trunków.
11. Wasze pytania :
Pozdrawiam i czekam na wasze komentarze.
Ostatnio zmieniony przez Keld Sro Lip 01, 2009 1:22 pm, w całości zmieniany 3 razy
Klasa: sama w sobie
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 10:03 pm
Hmm.. Przeciw. I tak tanki sie juz nie licza, jeszcze konkurencja...;<
Nie no, osobiscie nic nie mam do niego
Jak cofna latke bede nawet za:D Albo niech poprawia agro;)
Klasa: HK
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 12:22 pm
Fararr napisał/a:
Czy wiedziałeś, że Dugan goli nogi? Za
Nie wiedzialem, choc ogladajac jego dawny avatar mozna by wysnuc takie podejrzenia
Voltor napisał/a:
Kojarze tego jegomościa tylko nie wiem czemu z AyM wyszedł
Zrobilem suba nekro, dokoxalem do 6x i mi sie odechcialo grac, tymbardziej ze nie bylo zbyt duzo osob aktywnych. Zniknalem na jakis czas i po powrocie nie bylo mnie juz w klanie. Przestalem grac na dobre, a teraz wrocilem mniej wiecej po roku czasu, zmienilem suba na BD i od jakis 2-3 tyg. go koxam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum