o mnie - Alvares , lat 2x , pracuje imie Paweł
czas jaki poswiecam na gre - +- 4 godziny dziennie - moze sie zdarzyc 12 , a moze i zdarzyc sie ze pare dni mnie nie ma - zycie , nie wiem co wyskoczy ;p
ile gram w l2 - zaczołem grac jak powstal allseron ( z tych czasów jest ta postac ) , potem poszedlem na offa ( tam 3-4 lata gry jako tarczownik - pal ) , teraz blakalem sie po paru serwerach .
o postaci - SK lvl 58 , sprzet slaby ( decyzja na ta klase , lubie grac tarcza a obawiam sie ze za duzo moglo byc zbugowane abym gral palem )
czego oczekuje - dobrego slowa , ze ktos potrzyma mnie za reke ( jak macie kobiety to nie tylko ;p ) , jakies pomocy od starszych klanowiczow , walk itp itd co kazdy pisze
co oferuje - siostre w wieku lat 10 ( moze uda sie potencjalnemu kandytatowi ja ułozyc sobie ! )
Ostatnio zmieniony przez Alvares Nie Sie 02, 2009 2:27 pm, w całości zmieniany 3 razy
pedo ...... miś ;p
- zdjecie siostry 2 sety a
- spotkanie z siostra 3 bronie a
- cheć kupna do negocjacji .... ale tu raczej bedzie ciezko sie dogadac ;p
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 9:30 pm
A ta czapka skąd? Bo chyba nie z początków Allseronu.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum