-Historia postaci: Tą postacią należałem do wielu klanów
-Coś o sobie: Nazywam się Bartek mam 23 lata. Mieszkam w Konstancinie pod Warszawą
-Dlaczego Wy: W KG gra wiele osób, które znam. Jesteście dobrze zorganizowanym klanem... lubicie kox, lubicie pvp, nie lubicie klimacenia. To coś w sam raz dla mnie.
-Czego oczekuje : Oczekuje pomocy w zdobyciu kilku itemów, częstych bitek, dobrych party, oraz dobrej zabawy.
Co oferuje : Bardzo dobrze ogarniam w pvp... bede starac się o Hero. Pomocność. Dodatkowa osoba na wojne zawsze się przyda.
Ostatnio zmieniony przez Veri Sro Sie 19, 2009 12:45 pm, w całości zmieniany 1 raz
Spoko kolo mam go we fl. Ogarnia nawet nieźle GSa. Do oli się przyda. Tylko straszny z niego hazardzista:D
Podstawowe pytanie: Dlaczego wyszedłeś z duchów?
Klasa: SoulTaker/SwordSinger
Wysłany: Sro Sie 19, 2009 4:57 pm
Moze jednak napiszesz cos wiecej o Historii swojej postaci,powiedzmy ze ja tej postaci nie kojarze i z checia przeczytam cos wiecej niz tylko "Tą postacią należałem do wielu klanów"?Dlaczego KG a nie Duchy poraz kolejny?To ze nie grales nie oznacza ze nie moga cie znowu przyjac.Pozatym te podanie jest chyba po najmniejszej linii oporu,zlozyles podanie do AA skrytykowali cie to co moze uda sie w KG, jaki klan nastepny moze Thalion?
Klasa: Spectral Lord
Wysłany: Czw Sie 20, 2009 2:31 pm
Ej no, co mam wymyślać, tutaj za historie, wiekszość z was mnie zna, bylem w KG, znam w realu parę osób z tego sojuszu, grałem długo w klanach z Nitem Asyrilem, Elingarem i innymi, wiecie co mogę czego nie umiem i tyle
Chceta mnie?
Zmieniam stronę bo do gry namówił mnie kumpel z reala który jest w tym sojuszu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum