-Coś o sobie: Na imię mam Rafał, w maju strzeliło 20 latek no i mieszkam w Zakopanem. Obecnie coś tam czasem popracuje a już za niedługo zaczynam studia w Krakowie.
-Coś o swojej postaci: Sword Muse (78) / Tyrant (73) w planach mam zrobienie łucznika. Gram właściwie tylko Enthem, Zilakhin i Hodos zostali stworzeni do zabawy a obecnie trzymają to co się nie zmieści w WH.
Wspomnę coś o ogólnej znajomości L2, pierwsze zetkniecie ze światem miało miejsce jakoś w lutym wiec nie jest to zbyt długi okres czasu. Nie grałem na innych serwerach. Allseron jest pierwszym serwem a Enthriarel pierwsza postacią. Co do klanów od początku byłem w Apocalypsis i trzymałem się na neutralnym gruncie więc raczej nie mam wrogów (tak myślę).
Do L2 namówił mnie brat (Arinass/Antharlok) niestety (albo stety) już tu się nie pojawia. Z tego co wiem gra na innym serwerze.
-Motywacja wstąpienia do naszego sojuszu: Bywałem z Wami tu i tam, sojusznicy też nieraz brali mnie na polowania. Podoba mi się zgranie, dążenie do celu i takie tam. Trzeba wspomnieć też że od jakiegoś czasu Nitraxus oraz Algor zachęcali aby się ubiegać o miejsce w KG.
-Czego oczekujesz: Oczekuje dobrej zabawy oczywiście nie ukrywam że chciałbym poznać smak pvp z którym do tej pory nie miałem do czynienia. Mam nadzieje że w szeregach KG poznam coś L2 a nie tylko siedzenie w kata i zwiedzanie rynku w Giran. Myślę że osoby z którymi się spotykałem są ciekawe i warto spędzać z nimi czas.
-Co możesz sam wnieść: Przede wszystkim pomoc (zadania, składanie broni, itp) ale również chętnie coś pokoxam, zapoluje, jak już wspomniałem liczę na zabawę, poznanie nowych osób.
Klasa: StS/AL/Cardi/DA
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 12:10 am
Enthriarel napisał/a:
Podoba mi się zgranie, dążenie do celu i takie tam.
:X
ale ogólnie ZA
_________________ Słowo które nie jest wypowiedziane
jest słowem którego nie można powtórzyć
nie można się go nauczyć ani imitować
póki więc nie otworzą się usta
nie otworzą się rzeki
nie otworzą się rany
nie otworzą się umysły
nie otworzy się raj
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 10:04 am
Cal trzeba przyznać, że ostatnimi czasy nawet mu się to zdarza.
ZA
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum