motywacja wstapienia do naszego klanu: Zarowno Dan i Nedu poznaly sojusz Karan Gurth jego styl i zasady ktorymi sie kieruje. Nasz poprzedni dom nie spelnial naszych oczekiwan, i pewne jestesmy, ze to ostatnie miejsce gdzie mozna znalesc cos co nazwalybysmy gra na poziomie, bez emot lolow i dyskusji o niczym. Dlatego tez wyrazamy gotowosc przystapienia do Waszego klanu w nadzieji, ze obie strony beda zadowolone z efektow .
czego oczekujecie: oczekujemy wspolnych walk wypraw dzialania rozwijania sie. Sprawy oczywiste a jednak nie wszedzie mozna to znalesc..
Historia: Aern i Aeri los polaczyl nas juz dawno temu lecz nasze dusze dopiero w tych wcieleniach moga spelnic sie calkowicie. Obie porywcze obie kochajace walke, oddane sobie calkowicie. Nie mamy tragicznych wspomnien z przeszlosci nikt, nie spalil naszch rodzinnych wiosek, <usmiecha sie kacikiem ust> jednak jest w nas pewna zadra z przeszlosci ktora powoduje ze czyny nasze czesto sa gwaltowne i nieobliczalne.
Co mozecie wniesc: Wnosimy to co w nas jest.. enegie chec do walki i dzialania, oddanie dla spraw wspolnych..
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Sob Lut 25, 2006 9:39 pm
Hmm, niech no pomysle... jakby tu wykorzystac was w tej sytuacji... <snuje niecny plan...> hm... Przekonajcie mnie czemu mam byc ZA ...
Dobra, dobra... taka tam wyobraznia W rzeczywistosci jestem w 100% ZA, jestem pewien co do waszej lojalnosci i celow, bo juz was mialem okazje poznac. Mam nadzieje, ze jeszcze nie raz staniemy ramie w ramie na polu bitwy w walce z czymkolwiek . Jak dla mnie to miejsce w zlym, bezdusznym, okrutnym, niszczycielskim... eee... domyslam sie ze LotU was przyjmie do klanu
bez sensu!
Powiem Nie to dostane dwa backstaby w plecy, co to ma byc za demokracja. Tu jest anarchia, aby dwie kobiety rzadzily rekrutacja, ja sobie nie wyobrazam jak juz bede w klanie.
<zdesperowany wyciaga tabliczke z napisem "Tak" bo i tak wyboru innego nie ma>
_________________ Nie bierz ¿ycia na serio i tak nie wyjdziesz z niego ¿ywy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum