Witam !
Odszedlem 2 miesiace temu z Abbi i kisilem sie w klanie "klymatow" (Braterswo Cienia) do dzis. Nie chcialem wojen bo komp mi na to nie pozwalal iz gralem na amidze. Wczoraj byl moj najsciesliwszy dzien zycia, dorwalem nowa maszyne na ktorej idzie juz sensownie pograc wiec szukam klanu pvp. Mielismy z wami kiedys sojusz i czesto chodzilem na dino lub inne kox pty z KG wiec w wiekszosci was znam i lubie. Myslalem ze zagrzeje u was na dluzej... co z tego wyniknie, zobaczymy.
-nick : Yarun
- postac: Glad / bish / wrc / bh + cala komnata secondow do Q na cubici w moim klanie zebym CH miali wspolne. Jesli potrzeba screen chetnie wkleje.
- motywacja: jak juz napisalem wyzej, znamy sie conieco, lubie was no i Zezik mnie ostro namawial hrhr.
- oczekuje od was wbicia mi varek 4 i 5 lvl + duuuuzo koxu dla subow i glada bo chce 81 nim wbic haaaar !
- co wniose ? Pomoc w pvp / koxie, humor. Chetnie posapie wam na TS i powkurzam jak podczas koxu kobita mnie zawola zebym ziemniaki obral hehe. Czego wiecej oczekiwac ?
Gram dosyc aktywnie ale niestety o roznych porach poniewaz mam 3 zmiany, kobiete, psa i mieszkam sam. Dlatego czas gry mam zwariowany, raz jest to popludnie, raz ciemna noc a jeszcze inaczej wczesny ranek ... W weekendy staram sie byc jesli mnie potrzeba na CS itp ... ogolnie wole je spedzac z kobieta ale jak bitka to sie stawie . Dawno w pvp nie bralem udzialu wiec na poczatek bedzie mi potrzebne troche doswiadczenia ale szybko sobie przypomnie, to jak jazda na rowerze podobno hrhr. Mam nadzieje ze pozytywnie rozpacztrzycie moje podanko no i czekam z niecierpliwoscia na jakis odzew.
Aj wlasnie wylogowalem na kramie offline, jutro dodam screena bo nie chce mi sie ustawiac cen na nowo.
Co do kompa to jedynie grafike slaba bo wbudowanego geforca jakiegos (do l2 styka narazie) a tak to 2,5ghz quad 4gb dd2 i 640gb hdd wiec nie taki zly chyba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum