-jak długo grasz w L2, ile czasu dziennie/tygodniowo możesz nam poświęcić
Teoretycznie kilka latek już będzie, ale w zasadzie to grałem jeszcze na tych starszych kronikach, na nowych się jeszcze niewiele znam.
Co do czasu jaki mogę poświęcić, to na chwilę obecną jestem w stanie zaoferować się prawie codziennie po kilka godzin.
Cytat:
-jakie jest twoje podejście do pvp - głównego aspekty L2, jak i najważniejszej rzeczy w KG
No i to jest główny punkt programu. Nigdy nie byłem zwolennikiem pvp w grach tego typu, a szczególnie w L2, dlatego też nie posiadam praktycznie żadnej wiedzy w tym zakresie. Jednakże, ponieważ gra w sferze pve nie sprawia mi już najmniejszej przyjemności postanowiłem spróbować nieco kopania się po czołach z innymi graczami. Zdaję sobie sprawę, że ani sprzętem ani umiejętnością gry nie jestem w stanie dorównać reszcie graczy, lecz wydaje mi się, że moja profesja pozwala na to by nawet taki ktoś jak ja był w jakiś sposób przydatny w bitce.
Decyzja czy chcecie takiego - jak to mówią ludzie przyklejeni do monitorów - "n00ba" w klanie należy do Was oczywiście.
Dlaczego KG? Mam zamiar dostać się do klanu aktywnie walczącego i doświadczonego w tej materii. Spotkałem przypadkiem gracza imieniem Sothis który wspomógł mnie radą i cennymi wskazówkami i zaproponował właśnie Wasz klan. Nie interesuje mnie z jakiego powodu są wojny, czy ktoś komuś zabił chomiczka, zjadł kanapkę czy wygolił włosy na d*pie. Chcę się trochę pobawić, to tyle.
Cytat:
-czego oczekujesz od klanu, sprawy materialne i niematerialne
Nauki i porady w sferze PvP
Cytat:
-co mozesz nam zaoferować
niepełnosprawnego Dominatora
Cytat:
-kim jesteś w realu, ile masz lat? Siedzimy na TSie, panuje luźna atmosfera, dobrze wiedzieć coś o osobach pod rugiej stronie światłowodu.
23 lata, student Katowickiej AWF, obecnie bezrobotny :]
Klasa: sama w sobie
Wysłany: Czw Kwi 22, 2010 11:21 pm
OL to świetna profka, trzeba by cię trochę skoxać i powinieneś sobie nieźle radzić. Mam nadzieję, że będzie z ciebie pożytek na epikach i CSach.
Ogólnie sprawiasz pozytywne wrażenie i jeśli jesteś w stanie zainwestować kilka złotych na słuchawki, żeby być z nami na TSie przy mass pvp, to z chęcią będę głosował za. Niestety choćbyś był świetny w tym co robisz bez wzajemnej komunikacji nie zdziałamy zbyt dużo. Co do reszty bez zastrzeżeń.
Co do TS'a to z powodu ostatniego braku dochodów do końca czerwca nie planuje kupna mikrofonu. Wiem, że to kilkanaście złotych wydatku, ale taką cenę się płaci za bycie studentem dziennym niezależnym finansowo od rodziców :]
Jeśli chodzi o czas w weekendy wieczorami to raczej będę się stawiał. Wyjątkiem mogą być ewentualne mecze ligowe (ale przeważnie gramy w godzinach około południowych).
Czy słomiany zapał? Nie jestem jakoś wybitnie podekscytowany i niecierpliwy żeby zacząć wszystkich wokół zabijać i podwyższać sobie ego. Mam sporo wolnego czasu więc chce go wypełnić bawiąc się w PvP. O tym czy będę przydatny czy nie sami przecież zadecydujecie.
Ponieważ nie wchodzę bo nie mam po co. Samotny koks już mi się nie widzi (te 77 poziomów zrobiłem prawie sam) a żadnej prywatnej wojny nie mam. Dobrze, spróbuję się skontaktować.
Braterstwo Cienia. Byłem jeszcze wcześniej w jakimś klanie, gdy miałem jakiś 3x poziom, ale nazwy jego nie pamiętam, gdyż rozpadł się po tygodniu czy dwóch.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum