Gram AW obecnie 68lvl, suba, nobla brak niestety ale jest w planie
-jak długo grasz w L2, ile czasu dziennie/tygodniowo możesz nam poświęcić
W L2 gram już jakieś 4 lata, mój niski lvl wynika z klimacenia pod drzewkiem w Dion przez dłuższy czas, ale już mam tego serdecznie dość pora coś wykoxać. Podanie składam z małym wyprzedzeniem. Maturę mam za niedługo, ale po maturze mam dużo czasu. Co trzeci dzień do roboty i tyle...
-jakie jest twoje podejście do pvp - głównego aspekty L2, jak i najważniejszej rzeczy w KG
Pvp bardzo chętnie. Klimacenie pod drzewkiem w Dion odbijałem sobie pvp na WhiteEagl'u. Ale to było już dość dawno C4, i chwile C6.
-czego oczekujesz od klanu, sprawy materialne i niematerialne
Oczekuję fajnej zabawy na pvp, zgranej ekipy, zero <...> no i sprawy materialne... hmm... epiki mi się marzą może nie cały set, ale jakiś by się przydał. Wiadomo wszystko w swoim czasie.
-co mozesz nam zaoferować
Oferuje Wam uczestnictwo w epikach, CS, pvp, koxie na przebłaganie KOX'a za klimacenie moje.
-kim jesteś w realu, ile masz lat? Siedzimy na TSie, panuje luźna atmosfera, dobrze wiedzieć coś o osobach pod rugiej stronie światłowodu.
Więc mam na imie Hubert. Mieszkam w Zakopanem od urodzenia - od 18 lat. W tym roku zdaję maturę. Mój profil w ogólniaku to matematyka - informatyka, wiec za pewne wyląduje na Politechnice Krakowskiej. Dodam też że to ja pokazałem Lineage2 i Allseron Antharlokowi i Enthriarelowi. Można powiedzieć, że ich znam.
-jaki jest twój stosunek do TSa
TS'a nigdy nie używałem, więc nie mam opini na ten temat. Słuchawki z mikrofonem miałem ale się zepsuły. W planie mam kupno nowych zobaczymy co będzie ;] Jak będzie to konieczne to sprawie sobie takie coś.
-obowiązkowo screen z komnaty logowania, jesli nie chcesz zamieszczać na forum, nie potrafisz, lub jest jakiś inny powód, napisz w tej sprawie PM do mnie
Wyśle na PM. ( Mała spowiedź z komnaty: Barlida BH 56 <- odpowiedzialna za klimacenie, Airandar PP 64 <- buffer sie zawsze przyda i Laveven SK 50 <- takie sobie, może się do czegoś przyda, porzucony ze względu na masakryczny kox, no i Ardilla 68 AW)
No i klany poprzednie: Wilcza Rodzina, rozpadła się, Ferrus Lupus rozpadło się. Reszta nie ma klanu.
-i nawiązując do tradycji - masz siostre?:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum