Siemka wszystkim , mój nick w grze to Lurimer.
Gram gladiatorem..i nie mam żadnych subklas bo dopiero zaczynam (przedwczoraj zacząłem) Mam na razie 40lvl.
Na l2 poświęcam sporo czasu.. Jestem codziennie.W lineage 2 gram już przeszło 4lata , PVP uwielbiam. Właściwie bez tego nie ma po co koksać.. to podstawa w tego typu grach
Po za tym to najlepsza metoda aby sprawdzić swoje umiejętności.
Od klanu jedynie oczekuje wspólnej zabawy i wspólnego tarmoszenia noobków:P
no i żeby można było sobie fajnie popolować w grupie(heh tu sobie jeszcze poczekam bo wszyscy po 80lvlach:P) ale spróbuje was jakoś dogonić ;d
Co wam mogę zaoferować.. po prostu będę pomagać w różnych wyprawach,qestach
Chętnie wezmę osoby z jakimiś niższymi lvlami do polowania aby ich też pod koksać
W realu mam na imię Patryk a lat 18;p
Tsa- jeszcze nie mam i nie korzystałem z tego , ale ale ogoónie fajna sprawa.
Klasa: sama w sobie
Wysłany: Sro Sie 04, 2010 5:18 pm
Z tego co słyszałem, jesteś znajomym jednego z naszych klanowiczy.. W sumie zawsze byłem za tym, żeby dawać szansę młodym postacią i jeśli nie będzie wielkich sprzeciwów, to dałbym Ci szansę. Chciałbym, tylko żebyś odpowiedział na 2 pytania:
W dzisiejszych czasach Team Speak jest właściwie koniecznością i w tym momencie już praktycznie każdy klanowicz (łącznie z tymi, którzy byli do tego sceptycznie nastawieni) używa TSa, nie tylko na CSach i Epikach. Jeśli robimy coś razem i jest taka potrzeba, to trzeba go odpalić. Jesteś na to gotowy?
Druga kwestia. Przyszedłeś na ten serwer dopiero teraz jak rozumiem? Czy miałeś już tutaj jakieś postacie? Starczy Ci zapału, żeby wykoxać swojego maina? Został miesiąc wakacji, pewnie masz szkołę - będziesz miał czas, żeby z nami zostać na dłużej?
Będę odpalać tsa jeśli będzie taka potrzeba.
nie mam innych postaci i dam sobie rade z koxem ;dd
jak będzie szkoła to wiadomo nie będę tak często jak teraz ale będę dalej aktywny. pozdrawiam ; d
nie mam innych postaci i dam sobie rade z koxem ;dd
BTW to nie odpowiedz na pytanie Algora:D ale ok luz ja jestem Za Dajmy chlopakowi szanse w koncu akademie w 2 dni zrobil:D jak bedzie tak dalej Koxil to pewnie przez ten miesiac wakacji który mu zostal dogoni was nieco Koxy:P
Na najniższych ratach jakich grałem to były bodajże 3x. Tutaj na Allseronie jest 2x . Lubię takie raty . Bo nie każdemu się chce tyle expić na mobach .. często ludzie rezygnują bo im się nie chce, albo wchodzą do gry pokoksają z 20minut i im się odechciewa jak widzą jak wolno rośnie ten pasek z expem. heh. i trzeba wiele zapału , to mnie właśnie motywuje i myślę że dam sobie radę Pozdrawiam
Oby ci sie nie odechcialo jak wbijesz 7x <mam na mysli tak z 77-78 > wtedy sie zaczynaja schody:D i trzeba naprawde ostro koxic zeby te % lecialy jakos nie majac Vita itp:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum