Planuje na nowo popykać w L2 od czasu do czasu, a jako że widze zmiane na lepsze w kierunku, w którym KG PvPuje (a raczej powrot do starych nawyków) to nad wyborem klanu nie ma co sie zastanawiać.
W L2 gram od poczatku allseronu (grudzień 2005), oczywiście przerwami. Mój main na dzień dzisiejszy to 79StS/79DmC/73 PS.
Fajnie, że zerwaliście z polityką oportunistycznego piździelstwa kadencji poprzednich liderów. Jako, że oczekuje głównie rozrywki w PvP, przyjemnie byłoby walczyć z/oraz przeciwko tym samym ludziom co w C1-C3.
Z mojej strony to tyle, w razie pytań prosze o posty.
Pozdr.
Ostatnio zmieniony przez HaarmenSheltar Sro Sie 25, 2010 11:43 pm, w całości zmieniany 1 raz
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Czw Sie 26, 2010 7:25 pm
To podanie to dla jaj złożyłeś Heniek?
PRZECIW! Bo jak był liderem KG 3/4 klanu się fochnęło i spierdoliło.
Jedna z najmocniej kojarzonych z charakterem KG postaci C1-C3.
Poza tym, patrząc na staż w klanie... kurwa, jak ktoś napisze przeciw wpierdole mu bana na forum.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Wysłany: Czw Sie 26, 2010 7:40 pm
Na jaki kurwa zlot?
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Wysłany: Czw Sie 26, 2010 7:56 pm
Kurwa, nawet nie pamiętałem. Popsuł jak popsuł, najpierw miałem szkolenie do 13, a później chłodnica stwierdziła, że się rozpierdoli.
Wysłany: Czw Sie 26, 2010 8:47 pm
Może jutro. Dzisiaj nawet L2 nie mam na kompie.
EDIT: A może jednak mam.
EDIT2: Granie z wami w jednej ekipie pod sztandarem KG niewątpliwie skończy się dla nas prędzej lub (oby) później banem. Który to mój już będzie? Piąty?
Ostatnio zmieniony przez Lee Czw Sie 26, 2010 8:56 pm, w całości zmieniany 4 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum