Nazywam sie Paweł i mam 18 lat. Aktualnie uczeszczam do technikum na kierunku technik informatyk. W L2 gram od jakis 3 lat (cala przygode zaczynalem jeszcze za czasow C4 i existance, natomiast przygode z allseronem zaczelem jakies 2 lata temu). Ostatnio mialem polroczna przerwe.
Aktualnie gram SK 48lvl - Quarr.
Co do czasu spedzanego w L2 to jest on w duzej mieze uzalezniony od szkoly (kilka razy w tyg. dopiero po 17 jestem w domu) oraz rodzinki (przewaznie o 23 musze konczyc zabawe z wirtualnym swiatem), ale mysle ze te 2-3h dziennie to spokojnie znajde.
Dlaczego KG i jakie jest moje podejscie do pvp? Wybralem KG, bo z tego co wiem to u was pvp zawsze pod dostatkiem Wiec chyba tutaj nic wiecej nie trzeba dodawac
Od klanu oczekuje dobrej zabawy (duzo wypraw pve/pvp), zgrania oraz wzajemnej pomocy miedzy klanowiczami.
KG moge zaoferowac swoj 'miecz i tarcze' oraz calkowite oddanie sprawom klanowym. Od razu dodam ze regulamin klanowy mi w 100% odpawiada.
Z TS dotychczas nie korzystalem, ale jesli jest wymagany to nie bedzie to zadnym problemem.
Dorobek maly ale powodem tego bylo przewaznie bycie 'samotnikiem'. Mialem sporo pomniejszych postaci tworzonych jedynie w celach zarobkowych, tzn. wbicie ~30lvl i wykonania wszystkich Q na adene. Pozniej bylo jeszcze troszke latania w celu kupowania krysztalow na bron C-grade (czasy c5 czy tam c6 na allku).
Cytat:
na tym lvlu nie licz na jakies pro kox pt
To nie stanowi zadnego problemu.
Ostatnio zmieniony przez Quarr Czw Wrz 23, 2010 6:24 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum