Klasa: Wind Rider / Cardinal
Wysłany: Sro Lis 10, 2010 7:47 pm Verianel
Nick: Verianel, Wind Rider 79 / Kardynal 77
Cos o sobie: W L2 gram juz spooro czasu, zreszta wiele osob z KG zapewne mnie kojarzy. Mialem ostatnio dosc spora przerwe w grze, wczesniej bylem w AC, ale mnie wywalili przez to ze nie gralem, zreszta i tak bym do nich nie chcial wracac, z trzech powodow:
- maja z wami wojne
- maja sojusz z AA
- maja w sojuszu Marimbela
W L2 bywam obecnie raczej tylko wieczorami, w weekendy roznie, szczegolnie czwartek-piatek-sobota, jednak na siegach i epikach postaram sie byc tak czesto jak tylko sie da.
Odnosnie pvp, to wiadomo - w zasadzie tylko po to warto grac w L2 (no i dla walk na oli, ale to tez pvp ) i biegam po spotach jak tylko mam taka mozliwosc, zreszta Ci co grali za moich czasow zapewne to pamietaja.
Czego oczekujesz: pvp, druzyn dla sztyleta, baiuma kiedys tam i w miare mozliwosci pozyczania epikow na oli (jak troche nadrobie zaleglosci). W sumie tyle.
Co mozesz nam zaoferować: czynny udzial w pvp, support na epikach itp.
Nie bede sie rozpisywal nt. swoich zainteresowan czy zycia prywatnego, bo i tak nikogo to nie zainteresuje Obecnie jestem studentem 3. roku, interesuje sie fotografia, gospodarka, kompami i motocyklami.
Jaki jest twój stosunek do TSa: ani grzeje, ani ziebi. Moge na nim siedziec, nie ma z tym zadnego problemu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum