obecnie moja główna postacią która gram i zarazem jedyną to Berserker 63lv - Meremez
nie posiadam sub'ów i nie mam noobla puki co
w L2 gram już dość długo, ale w perspektywie czasu to były powroty i rozstania więc nie dorobiłem się na Allseronie majątku. Właśnie wracam po półrocznej przerwie , a na grę mogę poświęcać sporo czasu w miarę możliwości i zapału, średnio kilka godzin dzienniem, a jeśli ktoś lubi grać w nocy to może zyskać kąpana bo w nocy się doskonale gra
Pvp jak najbardziej na tak w końcu KG szczyci się tym i był to jeden z aspektów dla których tu jestem
Moje oczekiwania wobec klanu to dobra atmosfera przedewszystkim i chęć pomocy
np. Wspólne Kox'anie , czyszczenie Katakumb , naloty na wrogie klany ! , a jeśli znajdą się przy tym jakieś Itemki klanowe do wypożyczenia to będzie doskonale
Zaoferować mogę swoją postać i wszystko co nią potrafię zrobić , moja broń będzie waszą bronią
W realu jestem 21 studentem Wzornictwa GWSP , oprócz tego gram w kapeli Vates tu macie linka ---> http://www.myspace.com/vatesofficial
lobię się dobrze zabawić napić Alko i nie tylko
Co do TS'a to nigdy nie miałem z kim go używać jeśli będize trzeba to nie ma problemu
Nie mam na kompie. Jeszcze nie używana, rocznik 2002, także dużo przed nią, jak i mało za nią. Gówno wie i pierdoli głupoty jak prawdziwa kobieta. Szybko się uczy. Lubi gotować. Do szczęścia potrzebne są jej tylko gierki na komórkę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum