Klasa: BD SH SE
Wysłany: Nie Sty 16, 2011 8:43 pm Nowe funkcje forum
Jako że forum działa jeszcze na skrypcie z 2003 roku a mamy 2011, z tej okazji mam pytanie co do zwiększenia jego funkcjonalności.. Mianowicie
1. czy dało by się dodać działająca trochę inaczej funkcję "zapamiętaj logowanie" czy tam "zaloguj automatycznie"
W tym momencie działa to na zasadzie.. Wyjaśnię na przykładzie.. Loguję się na swoim komputerze. Zapamiętuje hasło i przy kolejnej wizycie loguje mnie automatycznie. Niby ok. Ale gdy loguje się na komputerze brata / rodziców / telefonie wylogowywuje mnie z mojego komputera i loguje na obecnie używanym sprzęcie. Więc w tym momencie wracając do domu na swój komputer muszę znowu wklepywać log i hasło. O ile na komputerze to nie sprawia większego problemu to na telefonie krew zalewa. I od razu.. Hasło zapamiętuje i log ale wylogowywuje. A powinno automatycznie logować zawsze.
2. Czat na dole. Wiadomo po co i dlaczego. Shoutbox czy jak to się zwie.
_________________ idzie wiosna, slonce zaczyna mi swiecic w monitor :/
Opcje, opcjami.. ale do czytelnosci tego forum mozna sie przyczepic.. Da sie tu jakos zmienic wyglad czy taki jest i taki ma zostac na wieki wiekow? ;D
Nie mam nic przeciwko czarnemu i czerwonemu, zwlaszcza ze wole ciemne fora Tak tylko nadmienilam, ze ten konkretny styl jest srednio czytelny, ale jak lubicie to ja narzekac nie bede
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum