Mam na imię Gimo.Po świecie Aden krocze jako mroczny sztyleciarz.Puki co jestem jeszcze assasianem ale już wkr?tce stane sie pełnowartościowym abbys walkerem.Do Waszego klanu pragnę wstąpić ponieważ widziałem nie jednokrotnie jak załatwiacie swoje sprawy i bardzo mi sie to podoba. Nie cackacie sie z swoimi wrogami tak jak inni czego niemoge do końca zrozumieć, bo poco z kimś gadać jak można załatwić to szybciej i boleśniej. Urodziłem sie jako młody mroczny niewiedzący dokładnie czego chce od świata. Po paru chwilach jednak z całego serca pokochałem broń jaką jest sztylet i potęge jaką z niego można wydobyć. Mając 20 kręg?w na karku zwerbowali mnie do jakiegoś klanu, kt?rego nazwy nie umiem wym?wić. Okazało sie że klan po 2 dniach sie rozpadł <hahaha>. Obecnie błąkam sie samotnie po Aden i baluje w Giran przyglądająć sie z uśmiechem na ustach Waszym bracią i siostrą. Oczekuje od Was (klanu) jedynie dobrej zabawy, a sam jako sztyleciarz moge wnieść wiele zgon?w u Waszych wrog?w i dużo humoru. Z całego serca pragne podążać po świecie Aden nosząc na swej piersi klanowy emblemat KaranGurth.Widziałem już wiele Waszych wojarz?w i z każdym z nich coraz bardziej byłem zauroczony Waszą potęgą i rozweselony widokiem uciekających wrog?w, a Wasi wrogowie to moi wrogowie . Przyjmując mnie w Wasze szeregi ręcze głową, że nikt nie będzie tego rzałował. Pozdrawiam- Gimo(sztyleciarz)
Jestem zdecydowanie PRZECIWNY abys zaszczycil nasze szeregi swoja osoba, forma podania jakos malo czytelna i zrozumiala, ale nie o to chodzi. Wedlug tego co napisales wnioskuje, ze chcesz poprostu o byle gucio zabijac i czuc sie silny bo masz plecy. Jezeli zle to zrozumial trudno, ale chyba nie potrzeba nam takich osob.
PS.
I jeszcze do ostatniego zdania, ja juz zaluje ze musial to przeczytac
przeczytalem pierwsze zdanie i jestem......przeciwny...czemu? a temu zze to kolejny przyklad zachowania typu Murand....konkretniej to zdanie "po co rozmawiac lepiej zabic" do tego momentu przeczytalem i bede sie trzymal rekami i nogami mojego zdania....nie jestesmy bezmozgimi ludzmi ktorzy umieja tylko tluc po lbie....
Kiepskie podanie, siłą wszystkiego nie załatwisz, a pozatym uważanie KG jako bandy morderc?w jest mylne. Wszagrze nie jesteśmy "Sisters of Mercy"(siostry miłosierdzia: fajny zesp?ł), kt?re dają sobą pomiatać. Nie jesteśmy r?wnież bezm?zgimi zabijakami. Jeżeli chodzi o podanie jest fatalne i Ty z takim podaniem chcesz znaleść miejsce w klanie nie wiem czy w jakimkolwiek klanie bys znalazł. Wystarczyłoby postarać sie troche, napisać charakterystyke, jakąś historie, kt?ra pozwalałaby na sprawdzenie Ciebie co pod wzgledem klimatu możesz wnieść oraz wrażenie jakie sprawić mogłoby to podanie mogłoby pom?c uzyskać Tobie przychlność. Niestety tego w twoim podaniu nie znalazlem, a szkoda bo sztyleciarz to dobry kompan.
Na dzień dzisiejszy jestem PRZECIW
P.S.
Zmień sie, nie r?b z siebie psychopatycznego zab?jcy.
_________________ " Jam dzielo wielkiej , sprawiedliwej reki
Wyniosla mnie z gruntu potega wszechwladna
Madrosc najwyzsza, milosc pierworodna
Starsze ode mnie stwory nie istnieja
Chyba wieczyste, a jam niepozyty..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum