*Imię postaci: Aravil
*Klasa: SWS
* W rl mam 23 lata i jestem fajny Studiuje germanistykę na Uniwerku w Gdańsku. Jestem na 4 roku (robię magisterkę). Interesuje się filmami a dokładniej efektami w filmach. Potrafię zrobić kilka fajnych rzeczy w programie Adobe After Effects. Prowadzę ze znajomymi kanał na YT (Rectiv13) polecam: http://www.youtube.com/rectiv13
To by było na tyle:P Po więcej trzeba mnie wypytać
*jak długo grasz w l2, jakie serwery odwiedziłeś - Grałem jakieś 4 - 5 lat z czego 90% czasu na allseronie (klan: AlterAldeon). Od 3 lat w L2 nie grałem w ogóle więc mogę być do tyłu z niektórymi rzeczami
Klasa: ISS Enchanter
Wysłany: Pią Gru 23, 2011 1:07 am
Tak patrze, że jestem pierwszą osoba składającą podanie do klanu? Może weźmiecie mnie na próbę czy coś w tym stylu. Jak stwierdzicie że jest ze mną źle to mnie wywalicie i tyle.
Klasa: sama w sobie
Wysłany: Pią Gru 23, 2011 1:22 am
Do tej pory prowadziliśmy rekrutację in-game, a właściwie in-ts, a dział został wyczyszczony z podań z poprzedniego serwera. Zainstaluj TSa, jeśli nikt nie będzie przeciwów, to zaprosimy cię na kanał, pogadamy chwilę.
Klasa: ISS Enchanter
Wysłany: Pią Gru 23, 2011 5:06 pm
Kimaro napisał/a:
Ardis a Hassaes tez bedzie gral?
Hasae gra, ale znając go dobije 70 lvl i mu się znudzi. Zdaje sie ze od Czasów Gothica 1 nie przeszedł żadnej gry do końca Tak samo w MMO wbije jakiś lvl i przestaje grac.
Cytat:
Ardis, dawno zadnych podan nie mielismy, daj sie nacieszyc porzadna rekrutacja
Aż taką sensacje wzbudziłem ? Dobra spoko cieszcie dalej rekrutacją
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum