Wysłany: Nie Gru 25, 2011 2:15 pm [Odrzucony] Xardas
Witam skladam podanie , bo szukam sposobu spedzenia wolengo czasu grając w L2 z jakimś klanem=]
*klasa/lvl/suby/noble/itd
necro 42lvl serwer (aria) poki co brak noble subek
*kim jesteś w rl, ile masz lat, ogólnie kilka najważniejszych rzeczy o sobie
Jestem 18 letnim uczniem technikum informatycznego (3 rok) co o mnie hmmm waleczny troche skąpy , nie zostawiam kolegów potrzebie i czasami cieżko kumaty =D.
*jak długo grasz w l2, jakie serwery odwiedziłeś
hmm w L2 gram dosyć długo(-1-2 lata starzu) jednak wznowiłem wląsnie gre po półtora przerwy bo offcial serwer.
NIe pamietam kazego serwera jaki byłem były to jednak Xtreme Frienzl(nicki Armirion,Groll,Xeron) serwer i jakieś inne wybaczcie nie pamietam ^.^
*i oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/żonę/dziewczynę/siostrę?:D
nie posiedam żony i dziewczyny koleżanki jakieś tam znam =] a siotry też nie posidam , ale mam straszego brata ktory , też gra na tym serwie także kto co woli =D
Ostatnio zmieniony przez Algor Pon Gru 26, 2011 8:14 pm, w całości zmieniany 3 razy
przepraszam nie umiem pisać podań i pisałem dosyć szybko , aby zobaczyć szybką odpowiedz moge coś dopisać jeśli sobie życzycie jeśli chodzi o doświadczenie określe się jaśniej niech będzie 2 lata.
"Jednak wznowiłem wląsnie gre po półtora przerwy bo offcial serwer" - translate plz.
chodziło mi o to , że gram dlatego bo to officjalny serwer , bez żadnych opłat za gre
"Waleczny troche skąpy , nie zostawiam kolegów potrzebie i czasami cieżko kumaty =D." - ...
nooo nie wiem jak o sobie napisać inaczej no cóż ^^ i dziekuję za zakceptowanie na okres próbny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum