Imię postaci: Fanvard
Klasa: Palus Knight( pożniej SK)
lvl: 21
Coś o sobie: Mam na imię Irek, aktualnie pracuje, interesuje się muzyka, książkami fantazy, komputerem on i sportem.
Jak długo gram i na jakich serwerach: Hmm gram jakieś 5 lat z przerwami. Co do serwerów było ich parę, a mianowicie: Forever, HevensGate, no i oczywiście Allseron który był moim pierwszym serwerem i jedynym do którego wracałem. Może ktoś mnie z niego kojarzy, Nick ten sam, a od początku bylem w szeregach Chimaru ;P
Czemu ta postać: Gdyż zawsze chciałem mieć tanka i to mrocznego, zamierzam nią grać do końca ;P
Jak długo spędzasz w grze: Czasem siedze pół dnia, a czasem mi sie zdarzy ze na 1h wejde ale staram sie być codziennie.
Mam mikrofon, słuchawki i TSa.
Regulamin przeczytałem i akceptuje go w całości.
Co do kolezanek to mam ;P, siostre tez mam i tez gra ;P
Ostatnio zmieniony przez Algor Sob Gru 31, 2011 1:03 am, w całości zmieniany 3 razy
Klasa: sama w sobie
Wysłany: Sro Gru 28, 2011 7:25 pm
Laurelandara napisał/a:
za ale tylko z siostra ;p
O.o Oni rozumiem, ale ty? Zapytam, żeby później pół klanu się nie zdziwiło - ile siostra ma lat?:)
A teraz kończąc offtop.. Każdy kto grał z nami na Allseronie ma trochę fory. Podanie jak podanie, niczym szczególnym się nie wyróżnia, ale niczego też nie można mu zarzucić. Jeśli wypowiedzą się Ci, którzy grali z tobą w Chimaru i nie będą mieli nic przeciwko, to oczywiście będę za.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum