Wysłany: Pią Gru 30, 2011 12:37 am [Przyjęty] Tian
Witam wszystkich serdecznie, nazywam się Robert i poniżej przedstawiam swoje podanie !
Klasa, lvl, suby, noble, etc. : Tian - SR lvl 23 (45 min temu konto założyłem)
Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, jak zamierzasz ją rozwijać etc? Od c4 gram archerami z przerwami na granie EE
Ile czasu poświęcasz na grę? Około 6 godzin dziennie, wiadomo raz więcej raz mniej. Każdy ma swoje życie problemy etc...
Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? Jeśli grałeś(aś) na Allseronie proszę podać nick postaci: j/w od c4 serwery L2 EXI, RPG, Cerebus, L2EX głównie w klanach Remedy, Tenebrae oraz StealthSword.
Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/TS? Posiadam i używam
Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat? Tak jak już wspominałem nazywam się Robert mam 21 pochodzę z śląska gdzie się wychowałem i mieszkam. Studiuje Górnictwo i Geologię tak poza tym interesuję się piłką nożna, którą też czynnie "uprawiam".
Dlaczego chcę dołączyć do Waszego klanu ?
Po fail'u w moich oczach serwera Core, którego nękają nieustane lagi postanowiłem przenieść się tutaj gdzie znalazłem spokój bezstresową grę. Do tego potrzebuję jeszcze grupę dojrzałych ludzi, którym nie znudzi się po kilku miesiącach gra. Wydaje mi się że znalazłem właśnie tą grupę tutaj. Lubie grać social, solo odpada.
Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu? TAK
Masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę? Żony nie mam, siostry niestety też, koleżanki tylko na facebooku a dziewczynę w .jpg !
Pozdrawiam Tian !
Ostatnio zmieniony przez Algor Sob Gru 31, 2011 1:26 pm, w całości zmieniany 3 razy
Chlopak troche do tylu z technika (kto jeszcze oglada jpg'i jak tyle stron z ruchomymi dziewojami jest? ) ale poza tym wydaje sie calkiem do rzeczy. Brak sprzeciwu z mojej strony :>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum