1. Klasa, lvl, suby, noble, etc.
Dark Avenger, lvl 42
2. Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, jak zamierzasz ją rozwijać etc?
Zawsze gram człowiekiem z mieczem i tarczą (taki głupi nawyk), a że Dark Avenger miał dużo większe możliwości taktyczne od Paladyna, wybrałem sobie tę klasę za C1 i tak już zostało.
3. Ile czasu poświęcasz na grę?
Z racji na to, że pracuję do 16:00-17:00 - jedynie wieczory wchodzą w grę (ewentualnie pory nieco późniejsze ).
4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? Jeśli grałeś(aś) na Allseronie proszę podać nick postaci.
W L2 gram z przerwami od grudnia 2004. Najwięcej czasu spędziłem na Allseronie, ale trafiło się też "po drodze" kilka innych serwerków (np. Dragon-Network), na których pogrywałem w celach relaksacyjnych. Nick Allseronowy zgodny z loginem na forum.
5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/TS?
Posiadam słuchawki, mikrofon, TS.
6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat?
Lat 26, pracuję jako programista w Gliwicach. Gliwice są również mym miejscem zamieszkania w chwili obecnej.
7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu?
Przeczytałem, akceptuję.
8. I oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę?
Ciekawa tradycja ... ano, dziewczyna jest, fajna.
Uprzedzając ewentualne pytania - zacząłem grać na Core, gdyż tam siedzi większość Chimaru. Wklepałem 60 w 2 dni, po czym przeskoczyłem dziś wieczorem na Aria (odpalanie się SSów co piąte uderzenie naprawdę nie jest niczym przyjemnym). Nie, na Core nie zamierzam wracać.
Ostatnio zmieniony przez Algor Pią Sty 06, 2012 1:41 am, w całości zmieniany 1 raz
Szczerze - nie wiem, nikogo w każdym razie nie przekonywałem. Na chwilę obecną raczej każdy robi tam co chce. Mnie osobiście SS-lagi (ogólnie, uber-tłok mulący serwer i powodujący lagi nawet na spokojnych spotach) skutecznie zniechęciły do gry na Core. Diva ogłoszenie dał na forum klanu, więc kto wie ... może znajdą się i inni.
Chyba nie mam jeszcze prawa głosu ale muszę dodać że przez siedem lat nie spotkałem osoby bardziej uzależnionej od koksu. Dla mnie po prostu przeszedł do legendy
A: Gdzie jest Naib?
B: Poszedł do ToI.
A: Dawno?
B: Dwa tygodnie temu, do niedzieli wróci.
Bierzcie go szybko.
PS. Więcej z nim nigdy k...... cytrynówki nie piję!!!
Chyba nie mam jeszcze prawa głosu ale muszę dodać że przez siedem lat nie spotkałem osoby bardziej uzależnionej od koksu. Dla mnie po prostu przeszedł do legendy
A: Gdzie jest Naib?
B: Poszedł do ToI.
A: Dawno?
B: Dwa tygodnie temu, do niedzieli wróci.
Bierzcie go szybko.
PS. Więcej z nim nigdy k...... cytrynówki nie piję!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum