*nick: Astila
*klasa: Phantom Ranger, aktualnie lvl 43
* dlaczego ta profesja a nie inna: zawsze chciałam zagrać łucznikiem
* ile czasu poświęcasz na grę? staram się wchodzić codziennie
* jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? Grałam prawie rok, na Allseronie, od samego początku w Chimaru jako BD, mój stary nick: Lacerta
*posiadam mikrofon/słuchawki/TS
*Mam 19 lat, za 3 miesiące 20:) Mam na imię Agnieszka. Obecnie kończę technikum w Zielonej Górze.
* przeczytałam regulamin i go akceptuję.
* jeśli chodzi o dziewczynę/ żonę... nie mam aczkolwiek mam chłopaka i braci grających w L2
Ostatnio zmieniony przez Algor Pią Sty 06, 2012 1:42 am, w całości zmieniany 1 raz
7. Nie rekrutujemy kobiet, chyba że ktoś z klanu potwierdzi stabilność psychiczną kandydatki.
Czy ktoś z Chimaru to potwierdzi?
Podanko spoko, nie zalatuje brakiem piątej klepki. Po "zawsze chciałam zagrać łucznikiem" dużej wartości bojowej należy się nie spodziewać (aczkolwiek może być wyjątek od reguły), ale zawsze +1 do osób z którymi można pogadać na poziomie wyższym niż gwara podwórkowa.
_________________ I am Optimus Prime, and I send this message to any surviving Autobots taking refuge among the stars: We are here. We are waiting.
pozdrawiam
Diva
http://www.enneagram.pl/ - słynne jedynki ze skrzydłem dwa: Gregory Peck, Margaret Thatcher, Jane Fonda, Hillary Clinton, Sidney Poitier.
Po "zawsze chciałam zagrać łucznikiem" dużej wartości bojowej należy się nie spodziewać (aczkolwiek może być wyjątek od reguły).
Aktualnie bardzo dobrze gra mi się łucznikiem, a na Allseronie nie byla ta klasa polecana. Chciałam teraz spróbować czegoś innego.
Zastanawiam się tylko skąd ta niechęć do kobiet?
To przestań próbować, zacznij działać. Luk na 4 profie jest ciekawy, nie bije się już samym auto attackiem, a dmg wykręca porównywalny bądź nawet lepszy od maga.
_________________ "Contrary to a popular belief, people aren't stupid"
Ostatnio zmieniony przez Helevorn Wto Sty 03, 2012 9:07 am, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum