Summoner, bo nigdy nim wcześniej nie grałem, a zawsze chciałem. Mroczny elf jest najbardziej klimatyczny, myślałem o jak najdłuższej grze solo i ten wydawał się do tego celu dobry. Ale podobno nieźle się może sprawdzić w party jako taki wszystkiego po trochę dd/tank/healer no i ma cubiki.
Grywam zwykle 2-3h. Z racji pracy tylko późne popołudnie, wieczór, nie codziennie.
Do L2 wracam po długiej przerwie. Grałem głównie na nieistniejącym już serwerze Shadow jednym z DragonNetwork. Grałem tam od początku istnienia serwera przez ok 3lata, klan Vampire, DA/TH i Necro/Palladyn, tam był dziwny system stackowania subklas. Grę ogarniam mniej więcej do C4, HighFive czy GoD to wiele nowych rzeczy do poznania.
Mikrofon słuchawki, mam. TS-a zainstaluję jak będzie potrzeba
Żonaty, pracuję, grywam m.in. w L2 (jak wyjdzie Mass Effect 3 możliwa dłuższa absencja w świecie L2, groźny jest też Diablo 3). Poza tym czasem fotografuję robaczki.
Regulamin akceptuję.
Mam fajną żonę i wystarczy
Ostatnio zmieniony przez Algor Pią Sty 06, 2012 11:44 am, w całości zmieniany 2 razy
Witam, wczoraj udało się wbić lvl 52 (Pailaka - Song of Ice nad Fire, zaliczony).
Teraz etap doczłapać do 56, btw może znacie jakiś quest który w tym pomoże.
O sobie dodam, raczej nie piję (alkohol generalnie mi szkodzi), rzuciłem palenie (już klika lat bez nałogu) w moim wieku trzeba o siebie dbać bardziej . W drodze do i z pracy lubię posłuchać muzyki (2h dziennie) od Diany Krall (jazz) przez Adele, Beyonce po Sabaton, ulubione Children of Bodom czy Behemota. O tu próbka mojego foto hobby. http://imageshack.us/phot...k5im8236b4.jpg/
Wczoraj mało czasu, dobiłem do 54. Do Wynn Summoner-a jeszcze kawałek
O sobie dodam, ze poczytać coś czasem lubię. Ongiś zaczytywałem się we "Władcach Pierścieni" przeczytane klika razy. Z ostatnich odkryć to cykl o Malowanym Człowieku, ale best of the best, ever to "Wiedźmin" Sapkowskiego.
O sobie dodam, raczej nie piję (alkohol generalnie mi szkodzi), rzuciłem palenie (już klika lat bez nałogu) w moim wieku trzeba o siebie dbać bardziej .
Już możesz zacząć szukać innego klanu, jeśli ci na zdrowiu zależy. I nie chodzi mi tutaj tylko o zdrowie fizyczne : D
I ogólnie mogę być za
Ostatnio zmieniony przez Asyril Czw Sty 05, 2012 2:15 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum